«Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στα τμήματα χάντμπολ»

Από acpaok.gr: Για την ευρωπαϊκή συμμετοχή τόσο του ανδρικού, όσο και του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, μίλησε στο acpaok.gr, ο έφορος των δύο τμημάτων, Δημήτρης Χασεκίδης.
Πηγή: acpaok.gr
«Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στα τμήματα χάντμπολ»

«Ο ΠΑΟΚ αποδεικνύει έμπρακτα την στήριξη του στα τμήματα χάντμπολ του Συλλόγου μας, με την παρουσία και των δύο τμημάτων μας, αντρών και γυναικών, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του EHF European Cup.

Στις γυναίκες μετά την πετυχημένη ευρωπαϊκή παρουσία, όπου και φτάσαμε μέχρι τον προημιτελικό και με την πρώτη ιστορική νίκη ελληνική ομάδας έναντι ισπανικής, η οποία μάλιστα στη συνέχεια αναδείχθηκε και κυπελλούχος Ευρώπης, θεωρούσαμε ότι έπρεπε να δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στον ευρωπαϊκό θεσμό.

Στο αντρικό τμήμα, μετά την πολύ καλή φετινή παρουσία μας, αποφασίσαμε επίσης την παρουσία μας στο EHF European Cup, με σκοπό μετά από χρόνια να καταφέρουμε μία σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση.

Αμφότερες οι δύο ομάδες βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη των ομάδων, ούσες και οι δύο στους «ισχυρούς» των κληρώσεων, λόγω βαθμολογίας που έχουν συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια. Η γυναικεία ομάδα βρίσκεται στην ένατη θέση λόγω της πορείας της τα τελευταία χρόνια, ενώ στους άνδρες είμαστε στην πρώτη θέση, λόγω των βαθμών που είχε συγκεντρώσει η ομάδα αλλά και γενικότερα της θέσης που κατέχει το ελληνικό χάντμπολ στην Ευρώπη, στον συγκεκριμένο θεσμό».

Διαβάστε ακόμη...