Λουτσέσκου: «Θα γίνουν λάθη, θέλω να είστε υπεύθυνοι»

Από sdna.gr: «Θα γίνουν λάθη αλλά... », ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε το στίγμα των σκέψεων του πριν την έναρξη της πρωινής προπόνησης.
Πηγή: sdna.gr
Λουτσέσκου: «Θα γίνουν λάθη, θέλω να είστε υπεύθυνοι»
Αποστολή: Ελένη Μπούντου

Το φιλικό με την PSV έδωσε αρκετό υλικό για μελέτη στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος επισημαίνει διαρκώς στους παίκτες του τα δεδομένα της κατάστασης, υπογραμμίζοντας πως θα γίνουν λάθη καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην αρχή της προετοιμασίας του, ωστόσο, θα πρέπει σταδιακά να γίνουν περισσότερο υπεύθυνοι και να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία που θέλει.

«Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και τη θέληση. Είναι λογικό στο παιχνίδι να μην είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο, έχουμε ακόμα πράγματα που πρέπει να αφομοιώσουμε, θα πάρει χρόνο, θα πιέσουμε αλλά θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί. 

Θέλω από σας να κατανοείτε την κατάσταση, να έχετε αυτοπεποίθηση να καταλάβετε ότι είναι λογικό τώρα να γίνονται λάθη. Είναι μέρος του παιχνιδιού ειδικά αυτή την περίοδο της προετοιμασίας αλλα πρέπει να είστε υπεύθυνοι στις αποφάσεις σας. Είμαστε ένα σύνολο και θα γινόμαστε καλύτεροι.

Θα δουλέψουμε κάποιες λεπτομέρειες στην άμυνα, πιστεύω ότι είμαστε συμπαγείς και αύριο θα είμαστε καλύτεροι και στην δημιουργία των επιθέσεων».

Διαβάστε ακόμη...