Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Τζόουνς

Από paok24.com: Την περίπτωση του Μάρβιν Τζόουνς έχει ξεχωρίσει ο ΠΑΟΚ για τη θέση του βασικού σέντερ, με τον Δικέφαλο να συνεχίζει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.
Πηγή: paok24.com
Ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Τζόουνς

Ο 29χρονος ύψους 2.13 σέντερ είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του σε Κολοσσό Ρόδου, Προμηθέα Πατρών και Περιστέρι.

Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον Άρη Λυκογιάννη στην κοινή τους παρουσία στον Κολοσσό τη σεζόν 2017-2018, που ήταν και η πρώτη του επαγγελματική στην καριέρα του.

Εν συνεχεία ο Τζόουνς αγωνίστηκε για δύο χρόνια στην Ολίμπια Λιουμπιάνα, στην Πετκίμ (Α2 Τουρκίας) και στην Κρκα Νόβο Μέστο, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα αυτή τη φορά για τον Προμηθέα.

Την περασμένη σεζόν με το Περιστέρι ο 29χρονος παίκτης είχε είχε 8,7 πόντους και 7,2 ριμπάουντ σε 24,2 λεπτά συμμετοχής στη Basket League, ενώ στο Basketball Champions League, είχε 9.5 πόντους και 6.8 ριμπάουντ, σε 29,2 λεπτά.

Αθλητικότητα σε άμυνα και επίθεση, αλλά και εμπειρία από συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι τα χαρακτηριστικά που έχει ο Τζόουνς και αρέσουν στον Λυκογιάννη.

Μάλιστα, και στο οικονομικό κομμάτι, το κασέ του παίκτη δεν απέχει από αυτά που μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ για να καλύψει τη συγκεκριμένη θέση.

Στην αγορά υπάρχει και ο Ντάνι Αγκμπελίζ, επίσης ένας παίκτης που έχει συνεργαστεί μαζί του ο Λυκογιάννης, όμως για την ώρα η περίπτωση του Τζόουνς φαίνεται να ξεχωρίζει και τα επόμενα 24ωρα η υπόθεση θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά.

Διαβάστε ακόμη...