Επόμενος αντίπαλος, Σαρλερουά!

Από paok24.com : Χαλαρή η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στο Άπελντοορν της Ολλανδίας, από τη στιγμή που η πλειοψηφία αυτών ακολούθησε το πρωί πρόγραμμα αποθεραπείας στο ξενοδοχείο και το απόγευμα είναι “ελεύθερο” για όλους.
Πηγή: paok24.com
Επόμενος αντίπαλος, Σαρλερουά!

Έτσι, οι “ασπρόμαυροι” επιστρέφουν αύριο στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου, στρέφοντας το βλέμμα τους στην επόμενη φιλική αναμέτρηση επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Σαρλερουά.

To παιχνίδι με τους Βέλγους, που τερμάτισαν 13οι στο περσινό πρωτάθλημα, είναι προγραμματισμένο για μεθαύριο Σάββατο στις 2 το μεσημέρι, με την Σαρλερουά να διανύει το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της μιας και στις 24 Ιουλίου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Οστάνδη, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της First Division A.

Σε ότι αφορά τα αποτελέσματα της Σαρλερουά στα τρία φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής, η ομάδα του Έντουαρντ Στιλ αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την γαλλική Αμιάν, ηττήθηκε 3-2 από την Ζούλτε Βάρεγκεμ και δεν κατάφερε να κερδίσει την RWDM, με την δυναμικότητά της να μην έχει φυσικά… καμία σχέση με αυτή της PSV Αϊντχόφεν!

Διαβάστε ακόμη...