Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!

Από paok24.com:Ο Αντρέ Βιεϊρίνια άνοιξε τον χορό των συνεντεύξεων από την Ολλανδία, μέσω της κάμερας του ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του Δικεφάλου πήρε θέση για όλα τα ζητήματα.
Πηγή: paok24.com
Οι απαντήσεις του Βιεϊρίνια για Ουάρντα, Γκαρσία!

Ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Πάμπλο Γκαρσία, για το θέμα που προέκυψε με τον Αμρ Ουάρντα αλλά και την περίπτωση του Αντριέν Σίλβα. Αυτές ήταν οι απαντήσεις του:

Για τον Ουάρντα

«Είναι καθαρά θέμα προπονητή και διοίκησης, και είναι ένα θέμα που έχει ήδη λυθεί. Οι πιο έμπειροι προσπαθούμε να καταλάβουμε τι έχει γίνει. Εμείς πάντα προσπαθούμε να εξηγούμε σε όλους, όπως και στον Ουάρντα που έχει ένα περίεργο ταμπεραμέντο, να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να λειτουργεί για να είναι μέρος του συνόλου».

Για τον Γκαρσία

«Η διοίκηση πήρε μια απόφαση, να κάνει μια αλλαγή. Ο Γκαρσία ήταν προπονητής μας και είναι φίλος μου και αυτό δεν αλλάζει».

Για τον Αντριέν Σίλβα

«Η δουλειά μου είναι να παίζω, όχι να κάνω μεταγραφές, να ορίζω το σύστημα, να δώσω χαρτάκι. Δεν ξέρω να γράφω...Αν θέλει η διοίκηση να φέρει τον Άντριεν Σίλβα, θα έκανα ο,τι περνούσε από το χέρι μου για να είναι μαζί μας».

Για τους έμπειρους και νέους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του ΠΑΟΚ: «Είναι καλό να έχεις και εμπειρία αλλά και νέους παίκτες από τις ακαδημίες. Υπάρχει ποιότητα στους νέους παίκτες, χρειάζονται στήριξη από τους πιο έμπειρους, τους προπονητές και τη διοίκηση. Έχουμε το υλικό για να κάνουμε μια καλή σεζόν. Εγώ δεν είχα την ευκαιρία να δείξω την ποιότητα μου σε μικρή ηλικία γιατί ομάδες όπως η Πόρτο και η Μπενφίκα προτιμούν να αγοράζουν έτοιμους παίκτες».

Για τη θέση που θα αγωνίζεται: «Ξεκινάω από αριστερό μπακ και... βλέπουμε. Έχω κουραστεί να το λέω αλλά είμαι έτοιμος να βοηθήσω και να παίξω όπου χρειαστεί».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα: «Μπορούμε, εμείς κάθε χρόνο έχουμε αυτόν τον στόχο να κερδίζουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε οικογένεια και να μην επηρεαζόμαστε από όσα γίνονται πολλές φορές και εκτός γηπέδου. Θέλουμε να μείνουμε ενωμένοι ότι και να γίνεται».

 

Διαβάστε ακόμη...