Ουαγκέ: Επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα, επιστρέφει σταδιακά και στη δράση

Από sdna.gr:Ο νεαρός μπακ της Μπαρτσελόνα, Μούσα Ουαγκέ, επιστρέφει σιγά-σιγά στη δράση μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό που υπέστη τον Δεκέμβριο, στο ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης», όταν αγωνιζόταν ως δανεικός στον Δικέφαλο.
Πηγή: sdna.gr
Ουαγκέ: Επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα, επιστρέφει σταδιακά και στη δράση

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται για την επιστροφή στις προπονήσεις και την έναρξη της θερινής της προετοιμασίας, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα (12/07).

Στο πλαίσιο αυτό, 21 ποδοσφαιριστές των «μπλαουγκράνα», 12 από την ανδρική ομάδα και 9 από την Ακαδημια, υποβλήθηκαν το Σάββατο (10/07) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μεταξύ αυτών και ο Μούσα Ουαγκέ, ο πρώην δανεικός μπακ στον ΠΑΟΚ, που είδε την ποδοσφαιρική του καριέρα να τίθεται εν αμφιβόλω μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στον Άρη τον Δεκέμβριου, όταν συγκρούστηκε με το δοκάρι και υπέστη ρήξη χιαστού και επιγονιτιδικού συνδέσμου στο δεξί του γόνατο.

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος είναι πλέον καλά στην υγεία του και εντός διμήνου αναμένεται να είναι πλήρως έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, αφήνοντας πίσω του την πολύ άσχημη εμπειρία από εκείνο το μοιραίο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

photo credit: Senego.com

Διαβάστε ακόμη...