Το κενό στην ρακέτα

Από paok24.com:Οι πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ ήταν ο σέντερ της ομάδας, αλλά από την επόμενη μέρα και μετά, φάνηκε η δυναμική που θέλει να δώσει ο Αριστείδης Λυκογιάννης στην περιφέρειεα του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Το κενό στην ρακέτα

Ο Τολιόπουλος, ο Κάρτερ και ο Ζερμέν Λοβ δείχνουν και πάλι ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει από εκεί που έκλεισε τη σεζόν. Μάλιστα εάν καταφέρει να κλείσει και πάλι τον Μάλκολμ Γκρίφιν και να βγει το ελληνικό διαβατήριο του Μήτρου-Λονγκ, τότε ο ΠΑΟΚ θα έχει μία 7άδα στην περιφέρεια με πλούσιο ταλέντο και ένταση στην άμυνα όταν χρειάζεται.

Εκτός από τις 2 θέσεις στην περιφέρεια, αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ είναι και οι παίκτες που θα παίξουν μέσα ή έστω κοντά στον "ζωγραφιστό". Η αποχώρηση του Βαγγέλη Μαργαρίτη μετά από 9 χρόνια στην ομάδα, βάζει ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα για μία θέση που ο ΠΑΟΚ ήταν καλυμένος, από την αρχή της σεζόν. Ο Ογκμπέιτε ήταν η πρώτη επιλογή, αλλά από εκεί μετά θα πρέπει να γίνουν και άλλες 3 ή και 4 επιλογές με διαφορετικά χαρακτηριστικά, από την πρώτη του μεταγραφική κίνηση.

Εάν όντως ο ΠΑΟΚ κινηθεί για την απόκτηση του Ρογκαβόπουλου, τότε οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να έχουν περισσότερα αθλητικά στοιχεία από τον Έλληνα φόργουορντ, έφεση στο ριμπάουντ και στην άμυνα κόντρα σε δυνατούς αντιπάλους.

Πάντως το καλοκαίρι θα είναι μεγάλο για τον ΠΑΟΚ που μετά την κλήρωση για τους ομίλους του BCL θα έχει περισσότερα πλεονεκτήματα για να πείσει υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Άλλωστε και πέρσι το καλοκαίρι η ομάδα έκλεισε στα τέλη του Ιουλίου και οι προπονήσεις ξεκίνησαν μετά τις 15 Αυγούστου, κάτι που δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ πιο μπροστά από τις ελληνικές ομάδες στο σχεδιασμό του ρόστερ και έχει την πολυτέλεια της υπομονής ώστε να κλείσει τους παίκτες που έχουν "λοκάρει" ο προπονητής και το επιτελείο της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...