«500.000 για να επιστρέψει ο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ»

Από thessports.gr: Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα δημοσιεύματα από την Βραζιλία ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ μετά από επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου προσπάθησε να επαναφέρει στο ρόστερ του τον Λέο Ζαμπά που τους τελευταίους μήνες αγωνίζεται ως δανεικός από τον Δικέφαλο στην Βάσκο Ντα Γκάμα.
Πηγή: thessports.gr
«500.000 για να επιστρέψει ο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ»

Βέβαια σύμφωνα με πληροφορίες , οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» θέλησαν να δώσουν στον Ράζβαν Λουτσέσκου την ευκαιρία να δει και να κρίνει όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα αλλά αγωνίζονται ως δανεικοί αλλού, χωρίς βέβαια να πιέσουν ιδιαίτερα την πλευρά των ομάδων, μιας και το θέμα δεν προχώρησε τελικά.

Οι Βραζιλιάνοι ωστόσο από την πλευρά τους επανήλθαν με νέο δημοσίευμα, υποστηρίζοντας πως η πλευρά της Βάσκο θέλει να κρατήσει στη δύναμη της τον Λέο Ζαμπά, αλλά θα συναινούσαν για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, αν αυτός τους καταβάλλει 500.000 ευρώ, υπογραμμίζοντας μάλιστα πως αυτό εκφράστηκε από τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Αλεσάντρε Μπερντ.

Την ίδια ώρα αναφέρουν πως στη συμφωνία ανάμεσα στον Δικέφαλο και την Βάσκο δεν υπάρχει κάποια ρήτρα προκειμένου να «σπάσει» ο δανεισμός.

Διαβάστε ακόμη...