“Τρέχει” ο σχεδιασμός για ΠΑΟΚ Β'

Από sfina.gr: Εντός των επομένων ημέρων αναμένονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι τελικές εξελίξεις για την στελέχωση της δεύτερης ομάδας του ΠΑΟΚ που θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Superleague 2 με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται δικαιολογημένα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Πηγή: sfina.gr
“Τρέχει” ο σχεδιασμός για ΠΑΟΚ Β'

Εκτιμάται πως σε αυτό το χρονικό διάστημα που προαναφέραμε, θα δοθεί από τον Γκαρσία, η οριστική απάντηση. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει δυο ραντεβού σε καλό κλίμα όπου τέθηκε επί τάπητος όλος ο σχεδιασμός ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν που δεν θα αργήσει για τον ΠΑΟΚ Β.

Θυμίζουμε πως ο Ουρουγουανός τεχνικός έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια, που υπέγραψε τον περασμένο Γενάρη όντας προπονητής της πρώτης ομάδας και ο Ιβάν Σαββίδης του πρότεινε να συνεχιστεί ακόμα και ως κόουτς του ΠΑΟΚ Β. Όπως όλα δείχνουν βάσει των όσων έχουν ειπωθεί κατά την διάρκεια των συζητήσεων του Γκαρσία με τους ανθρώπους του Δικεφάλου η απάντηση του Ουρουγουανού θα είναι θετική.

Τις τελευταίες ημέρες έγιναν αρκετές επαφές επί του θέματος, χωρίς όμως να δημοσιοποιηθεί κάτι πιο συγκεκριμένο. Εντωμεταξύ ο προγραμματισμός για την στελέχωση του ΠΑΟΚ Β "τρέχει" με γοργούς ρυθμούς. Αναμένεται πως 16 παίκτες προερχόμενοι από την ομάδα Κ19 συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων δανεικών, θα συμμετέχουν στο ρόστερ της υπό διαμόρφωση νέας ομάδας.

Μέσα σε αυτούς τους παίκτες θα βρίσκεται ο Μάριος Τσαούσης (έπαιξε δανεικός στην Σλοβακία με την Σπάρτακ Τρνάβα την περσινή σεζόν), ο Αντώνης Γαϊτανίδης και ο Ζήσης Χατζηστραβός. Όσον αφορά την προετοιμασία, αυτή έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19 ή στις 20 Ιουλίου και θα γίνει σε αθλητικό κέντρο της Βορείου Ελλάδας (είτε στον Βώλακα Δράμας, είτε στην Νάουσα).

Ο στόχος των επιτελών του ΠΑΟΚ, μόλις «κλείσουν» ένα προς ένα όλα τα ανοιχτά θέματα, είναι να διαμορφωθεί ένα σύνολο με χαρακτήρα πρωταγωνιστικό, που θα πραγματοποιήσει μία πορεία πρωταθλητισμού στο πρωτάθλημα της Superlegue 2.

Διαβάστε ακόμη...