«Πρώτη φορά επιστρέφω σε μια ομάδα που αγάπησα και με αγάπησαν» (pic)

Από sdna.gr: Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ζερμέιν Λοβ, μέσα από μια δημοσίευση του, δεν έκρυψε τη χαρά του για την επιστροφή του στον Δικέφαλο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον κόσμο της ομάδας αλλά και το όραμα των «ασπρόμαυρων».
Πηγή: sdna.gr
«Πρώτη φορά επιστρέφω σε μια ομάδα που αγάπησα και με αγάπησαν» (pic)

Ο Ζερμέιν Λοβ ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της προηγούμενης σεζόν για τον ΠΑΟΚ και η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έπεσε σαν κεραυνός εν.. αιθρία.

Ο ίδιος δεν είχε κρύψει την εκτίμηση και την αγάπη του για τον Δικέφαλο ήδη από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να ανταποδίδει κυρίως μέσω των social media, σε μια χρονιά που οι εξέδρες παρέμειναν άδειες.

Ο 32χρονος Αμερικανός, μια μέρα μετά την ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ για την παραμονή του στο ρόστερ της ομάδας, θέλησε μέσω μιας δημοσίευσης να εκφράσει τη χαρά του και την ανυπομονησία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου δηλώνοντας έτοιμος για ακόμα μεγαλύτερες στιγμές.

Συγκεκριμένα αναφέρει στη δημοσίευση του: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που επιστρέφω σε μια ομάδα που αγάπησα και με αγάπησαν. Είμαι χαρούμενος για την απόφαση μου να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ, είμαι χαρούμενος που θα φορέσω τα ασπρόμαυρα για ακόμα μια σεζόν, είμαι χαρούμενος που θα παίξω σε ένα γήπεδο που οι οπαδοί θα μας υποστηρίξουν ότι και να γίνει. Είμαι χαρούμενος για το όραμα που έχουμε σαν ομάδα. Αν δεν το καταλαβαίνεται από όσα γράφω, δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω. Ευχαριστώ τον Θεό που μου επέτρεψε να εκτιμήσω την ευτυχία και την αγάπη πάνω από όλα.

Πάμε ΠΑΟΚ! Για όλες τις στιγμές που δεν ήρθαν ακόμα! Ας τις κάνουμε ακόμα πιο σπουδαίες! Θα σας δω στη δουλειά!».

Διαβάστε ακόμη...