«Ήταν ρίσκο, θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Από thessports.gr: Την πρώτη ημέρα του Ιουλίου η Νόριτς απέκτησε και τυπικά τα δικαιώματα του Δημήτρη Γιαννούλη με τον ΠΑΟΚ να καρπώνεται κέρδος ύψους 8,5 εκατομμυρίων και να κρατά και ένα ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 20%.
Πηγή: thessports.gr
«Ήταν ρίσκο, θα μπορούσα να επιστρέψω στην Ελλάδα»

Τα «καναρίνια» μάλιστα την Κυριακή (4/7) έδωσαν στη δημοσιότητα την πρώτη συνέντευξη του διεθνούς μπακ, μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σε αυτήν ανέφερε:

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ. Μετά τους πρώτους μήνες ως δανεικός τώρα η μεταγραφή είναι οριστική. Ανυπομονώ για την επόμενη σεζόν. Ανυπομονώ να παίξω κόντρα σε αυτές τις μεγάλες ομάδες. Περιμένω ότι θα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτά τα τοπ κλαμπ. Οι συμπαίκτες μου μου είπαν πως η προετοιμασία εδώ είναι σκληρή και είμαι έτοιμος για αυτό».

Για τις εντυπώσεις του από την Νόριτς:

«Βρήκα ακριβώς αυτά που περίμενα. Όλοι μπορούσαν να δουν ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα της Championship, οπότε τα πάντα ήταν καλά για εμένα. Όταν πήρα την απόφαση να έρθω υπήρχε ένα ρίσκο, αφού αν η ομάδα δεν κατάφερνε να πάρει την άνοδο εγώ μπορεί να επέστρεφα πίσω στην Ελλάδα, όμως όλα πήγαν καλά».

Για την προσαρμογή του στην Αγγλία:

«Το να μετακομίζεις σε μια ξένη χώρα είναι κάπως δύσκολο στην αρχή, μα τα παιδιά ήταν πολύ φιλικά και η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια εξαιρετική. Ήμαστε σαν οικογένεια, δεν έχουμε κάποιο «κακό παιδί» στα αποδυτήρια και πιστεύω ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ».

Διαβάστε ακόμη...