“Μόνο όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ”

Από paok24.com: Μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου νταμπλ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, η Βάσια Γκάτζιου μίλησε στο PAOK24 για την εμπειρία της με την ασπρόμαυρη φανέλα. H MVP του πρωταθλήματος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα της στην Ισπανία κάνοντας το βήμα παραπάνω.
Πηγή: paok24.com
“Μόνο όμορφες στιγμές στον ΠΑΟΚ”

Η Βάσια μίλησε για την πλούσια καριέρα της στο Δικέφαλο και τα τρόπαια που κατέκτησε. Ξεχώρισε τις καλύτερες στιγμές, μίλησε για το επόμενο βήμα, που είναι η μεταγραφή της στο εξωτερικό και τέλος δεν έλειψε να στείλει και τις ευχές της στην ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Λίγα λόγια για τη φετινή χρονιά:

"Ήταν μια δύσκολη και περίεργη χρόνια για όλους τους αθλητές. Αντιμετωπίσαμε πρωτόγνωρες καταστάσεις όμως με την βοήθεια του συλλόγου συνεχίσαμε την προσπάθεια μας. Κάναμε μια πάρα πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη φτάνοντας στις 8 καλύτερες ομάδες και μείναμε αήττητες στο ελληνικό πρωτάθλημα παίρνοντας το τρίτο σερί νταμπλ. Έκλεισε και φέτος μια χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο".

Για την παρουσία σου στο σύλλογο:

"Πέρασα 4 γεμάτα χρόνια σε αυτή την ομάδα. Γνώρισα και συνεργάστηκα με εξαιρετικούς ανθρώπους και νιώθω πολύ τυχερή για αυτό. Είμαι ευγνώμων που έγινα μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας".

Σχετικά με την καλύτερη στιγμή και το τι κρατάει από τον ΠΑΟΚ:

"Δεν μπορώ να διαλέξω είναι πολλές οι όμορφες στιγμές. Σίγουρα μέσα σε αυτές είναι η κατάκτηση των τροπαίων όπως επίσης και δυο συγκεκριμένοι αγώνες που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εμένα".

Αναφορικά με τη χειρότερη στιγμή:

"Ένας τραυματισμός στο δεξί μου πόδι που με ταλαιπώρησε για αρκετό διάστημα όμως αυτά είναι μέσα στον αθλητισμό. Πλέον είμαι καλά και ανυπομονώ για νέες εμπειρίες".

Το επόμενο βήμα έγινε. Πως νιώθεις για αυτό;

"Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα την απόφαση να κάνω αυτό το βήμα. Πιστεύω έγινε την κατάλληλη στιγμή γιατί τώρα νιώθω πιο έτοιμη".

Οι προσδοκίες σου για την παρουσία σου στην Ισπανία.

"Στην Ισπανία το πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό και τα παιχνίδια είναι περισσότερα. Πιστεύω είναι μια ευκαιρία για εμένα να γευτώ νέες εμπειρίες και μέσα από δουλειά να γίνω καλύτερη αθλήτρια".

Αν σε επηρέασε καθόλου το γεγονός πως η άλλοτε συμπαίκτρια σου και φίλη σου έπαιζε επίσης στην Ισπανία.

"Ήταν ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Είναι η πρώτη μου χρόνια στο εξωτερικό οπότε το ότι θα είναι εκεί η Αγνή μου δίνει μια ασφάλεια. Επίσης, γνωριζόμαστε πολύ καλά οπότε μέσα στο γήπεδο θα τα βρούμε πιο εύκολα".

Πως βλέπεις τον ΠΑΟΚ την επόμενη σεζόν;

"Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με πολλές προοπτικές. Γίνεται μεθοδική δουλειά επομένως πιστεύω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα παραμείνει στην κορυφή. Όσο για την Ευρώπη θεωρώ έχει τα προσόντα να κάνει το βήμα παραπάνω".

Για τους τελικούς των ανδρών που ξεκινούν αύριο:

"Θα πω καλή επιτυχία. Να έχουν υπομονή και πειθαρχία. Ας το ευχαριστηθούν".

Διαβάστε ακόμη...