Παπαδόπουλος: «Προχωράνε πάρα πολύ γρήγορα τα πράγματα για τη Νέα Τούμπα»

Από sdna.gr:Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλος τόνισε σε δηλώσεις του ότι θα υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε στον Πάμπλο Γκαρσία, θεωρώντας τον, τον πιο κατάλληλο για τη β' ομάδα του Δικεφάλου.
Πηγή: sdna.gr
Παπαδόπουλος: «Προχωράνε πάρα πολύ γρήγορα τα πράγματα για τη Νέα Τούμπα»

Ο Σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη, Δημοκράτης Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, αναφέρθηκε στο ζήτημα του νέου γηπέδου του Δικεφάλου, στον Ραζβάν Λουτσέσκου, αλλά και στον Πάμπλο Γκαρσία.

Για τον Ιβάν Σαββίδη, ανέφερε:

«Δεν ακούτε τίποτα, θα ακούσετε τον επίσημο ΠΑΟΚ. Όποτε αποφασίσει ο ίδιος, θα έρθει. Εγώ δεν έχω κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση, αλλά ότι θα έρθει μέσα στον Ιούλιο. Γιατί καιγόμαστε τόσο πολύ να έρθει; Δεν τα κανονίζει καλά από εκεί;»

Για τις μεταγραφές:

«Για το μεταγραφικό κομμάτι, θα πρέπει να ρωτήσετε τους ίδιους. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακριβώς για το σύνολο των μεταγραφών, αλλά χωρίς να είμαι ο καθ' ύλην αρμόδιος, πιστεύω ότι θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές. Τα φιλικά γίνονται για να βγάζουν τα συμπεράσματα οι προπονητές. Ο Λουτσέκου είναι μεγάλη γάτα και ξέρει τι πρέπει να κάνει για να πάρει ο ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα».

Για τον Γκαρσία:

«Ο Γκαρσία είναι πετυχημένος στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορούσε να πάρει το πρωτάθλημα εκείνη τη χρονική περίοδο, αλλά πήρε ότι μπορούσε. Χαλαρά δεύτερος και πήρε το κύπελλο, άρα για εμένα είναι απόλυτα πετυχημένη η παρουσία του και πέτυχε το μάξιμουμ. Για το μέλλον του δεν γνωρίζω. Θα ήθελα να αναλάβει την Β΄ομάδα, ήμουν και εγώ παρών και του είπε ότι τον ευχαριστεί πολύ και θα το σκεφτεί. Ο Πάμπλο είναι ιδανικός σε αυτή τη θέση και θα το σκεφτεί. Το ίδιο και ο Βιεϊρίνια, θα είναι καλό να συνεχίσει στον σύλλογο, αλλά από τη στιγμή που τώρα είναι ενεργός, δεν μπορούμε να πούμε άλλα».

Για τα διαρκείας και τη Νέα Τούμπα:

«Ο ΠΑΟΚ περιμένει τις επίσημες ανακοινώσεις και δεν τρέξαμε να βγάλουμε διαρκείας με διαφημιστικά τρικ, τώρα θα μιλήσουμε εμείς. Είναι ρατσιστικό να μην βρίσκονται στο γήπεδο οι μη εμβολιασμένοι, αλλά νομίζω ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για αυτό. Προχωράνε πάρα πολύ γρήγορα τα πράγματα για τη Νέα Τούμπα, πριν βγει το έτος θα έχουμε στα χέρια μας το Προεδρικό διάταγμα».

 

Διαβάστε ακόμη...