Μαθαίνει αντίπαλο στην Ολλανδία

Από inpaok.com: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν, αφού οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μετρούν ήδη τέσσερις ημέρες προπονήσεων, με την αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» να έχει ξεκινήσεις.
Πηγή: inpaok.com
Μαθαίνει αντίπαλο στην Ολλανδία

Στις 12 Ιουλίου η αποστολή του Δικεφάλου θα αναχωρήσει για το Άπελντοορν της Ολλανδίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Δικεφάλου, με τους «ασπρόμαυρους» να παραμένουν στην «χώρα της τουλίπας» έως και τις 26 Ιουλίου.

Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ, μάλιστα, θα μάθουν επί ολλανδικού εδάφους τον αντίπαλο που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League, αφού η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 19 Ιουλίου.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου μετά την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, θα έχουν μια εβδομάδα να προετοιμαστούν για την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ, αφού το πρώτο ματς του Δικεφάλου για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League θα διεξαχθεί στις 5 Αυγούστου.

Διαβάστε ακόμη...