«Αυτό πρέπει να διορθώσει ο Τζίμας»

Από inpaok.com:Ο πρώτος προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης που διέκρινε τον Παναγιώτη Τζίμα και του έδωσε την ευκαιρία να προπονηθεί με τους μεγάλους είναι ο Σάββας Παντελίδης, ο οποίος μάλιστα τον πήρε στην αποστολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στις 25/8 του 2018!
Πηγή: inpaok.com:
«Αυτό πρέπει να διορθώσει ο Τζίμας»

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τον 20χρονο φορ που αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Δικέφαλο:

«Είναι ένα πολύ εργατικό παιδί μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά από την πρώτη μέρα που μπήκε στην προπόνηση κατάλαβες ότι μπορεί να προπονηθεί σε μεγάλες εντάσεις. Εχει ποδοσφαιρικό θράσος. Συνήθως τα παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα έχουν ένα τρακ. Στην περίπτωση του Παναγιώτη, φοβόμασταν μη χτυπήσει εκείνος τους μεγάλους», εξηγεί ο Παντελίδης για να συνεχίσει:

«Απλά, στην αρχή και συγκεκριμένα εκείνο το διάστημα δεν θα μπορούσε να παίξει σέντερ φορ, έψαχνε να βρει την ταυτότητά του. Είναι ένα παιδί που ζει για το ποδόσφαιρο».

Τί πρέπει να διορθώσει ή να βελτιώσει;

«Ασφαλώς πρέπει να διορθώσει λίγο τον παρορμητισμό του και να δουλέψει σε τεχνικά κομμάτια, γιατί τα φυσικά του προσόντα είναι υψηλού επίπεδου. Χαίρομαι πάρα πολύ γι' αυτόν γιατί είναι και πολύ καλός χαρακτήρας. Τότε που συνεργαζόμασταν το θεωρούσα φυσική εξέλιξη το να παίξει σε υψηλό επίπεδο. Ήταν από τους πρώτους που ανέβασα στην πρώτη ομάδα»».

Κάτι προσωπικό που θυμάστε από τη συνεργασία σας; Σας είχε πει ποτέ κάτι;

«Όχι. Ήταν πάντα μετρημένος, ήθελε να μάθει και προσπαθούσε να μάθει εκτελώντας πιστά ό,τι άκουγε. Θυμάμαι μια κουβέντα που είχαμε κάνει για το σχολείο του. Ελεγε "θα πάω νυχτερινό, θα κάνω οτιδήποτε αρκεί να ανέβω στην πρώτη ομάδα". Είχε και έχει απίστευτο πάθος για το ποδόσφαιρο. Και ήρθε και με καλή νοοτροπία από την Ακαδημία της ομάδας. Θυμάμαι ιδιαίτερα ότι κάποια στιγμή είχε έναν τραυματισμό και τον έκρυβε μόνο και μόνο για να προπονηθεί».

Διαβάστε ακόμη...