Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Οδυσσέας Μελαδίνης!

Την πρόκριση του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, πήρε ο κολυμβητής του ΠΑΟΚ, Οδυσσέας Μελαδίνης.
Πηγή: acpaok.gr
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ο Οδυσσέας Μελαδίνης!

Ο ταλαντούχος κολυμβητής του ΠΑΟΚ εξασφάλισε την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες μέσω της σκυταλοδρομίας 4Χ100 ελεύθερο, και θα ακολουθήσει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα την αποστολή στο Τόκιο.

Για την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Οδυσσέας Μελαδίνης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα ακολουθήσω την αποστολή στο Τόκιο. Είναι η δεύτερη Ολυμπιάδα για εμένα, κάτι που με γεμίζει περηφάνια και ικανοποίηση. Πέτυχα μία καλή επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα 100μ. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι πως ήρθε η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Αδάμ, δήλωσε:

«Είμαστε περήφανοι για την εξασφάλιση της συμμετοχής του Οδυσσέα Μελαδίνη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο μέσω της σκυταλοδρομίας 4Χ100 ελεύθερο. Η παρουσία του κολυμβητικού τμήματος στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών ήταν εξαιρετική καθώς κατέλαβε την 4η θέση στην γενική βαθμολογία, έχοντας μάλιστα σημαντικές ελλείψεις στην σύνθεση του, αναδεικνύοντας όμως πολλούς νέους σε ηλικία αλλά πολύ ταλαντούχους κολυμβητές και κολυμβήτριες, δείχνοντας ότι το μέλλον μας ανήκει».

Συγχαρητήρια Οδυσσέα! Καλή επιτυχία!

Διαβάστε ακόμη...