«Βαγγέλη Μαργαρίτη, σε περιμένουμε ξανά κοντά μας»

Από paok24.com: Ανακοίνωση για την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαργαρίτη, εξέδωσε ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΒΕΜ.
Πηγή: paok24.com
«Βαγγέλη Μαργαρίτη, σε περιμένουμε ξανά κοντά μας»

Αυτή, αναφέρει:

Όταν το καλοκαίρι του 2012, υπέγραφες το πρώτο σου συμβόλαιο με το σύλλογο, σχεδόν κανένας δεν μπρόυσκε
να φανταστεί τί θα επακολουθούσε....

Σήμερα, 9 χρόνια μετά, θα θέλαμε κι εμείς από την πλευρά μας να αποχαιρετήσουμε, έστω και προσωρινά, έναν άνθρωπο που με το ήθος του, την αξία του, την προσπάθεια του και την έμπρακτη αγάπη του, αποχαιρετά τον Π.Α.Ο.Κ. ως ένας από του πιο εμβληματικούς αρχηγούς του συλλόγου.

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, μπορεί να μην κέρδισε τίτλους, μπορεί να μην αποτέλεσε μέλος ομάδων που κυριαρχούσαν σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά ήταν ο καταλληλότερος για αρχηγός, σε μια δύσκολη περίοδο για το σύλλογο, που είχε ανάγκη από πιστούς στρατιώτες και καπετάνιους που θα οδηγούσαν το αγωνιστικό τμήμα μέσα από τις φουρτούνες στα ήρεμα και ασφαλή νερά.

Σήμερα, ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. μπορούμε να πούμε ότι δεν κινδυνεύει.

Σήμερα, μπορούμε να πούμε πως μετά από χρόνια ονειρευόμαστε ξανά.

Βαγγέλη Μαργαρίτη σε ευχαριστούμε που μας κράτησες ζωντανούς τόσα χρόνια.

Βαγγέλη Μαργαρίτη σε ευχαριστούμε για την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξες στον
σύλλογο.

Βαγγέλη Μαργαρίτη σε περιμένουμε σύντομα ξανά κοντά μας.

Ό Π.Α.Ο.Κ. έχει ανάγκη από ανθρώπους και αρχηγούς σαν κι εσένα. Ίσως στο μέλλον πανηγυρίσουμε όλοι μαζί τους τίτλους που δικαιωματικά άξιζες κάτω από άλλες συνθήκες.

Όπως και να έχει, ήσουν, είσαι και θα είσαι για πάντα ο δικός μας καπετάνιος.

Υ.Γ. Η ανάληψη της προεδρίας της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ό.Κ. από το Θανάση Χατζόπουλο είναι ακόμα ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.

Η στήριξη μας, τόσο προς το πρόσωπο του, όσο και προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης θα πρέπει ωστόσο να μην μείνει στα λόγια, αλλά να εκδηλωθεί με πράξεις. Η μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα είναι η πρώτη κίνηση.

Υ.Γ.2. Με μεγάλη χαρά, υποδεχόμαστε την είσοδο του Κωνσταντίνου Στεργίου ως νέο μέλος της διοίκησης. Ο Στεργιου συστάσεις δεν χρειάζεται.

Ο μπασκετικός Π.Α.Ο.Κ. και ο Π.Α.Ο.Κ. ως οργανισμός γενικότερα, εξακολουθεί να έχει την ανάγκη ενεργής συμμετοχής ανθρώπων που τον αγαπάνε πραγματικά, και που έχουν την δυνατότητα και την θέληση να βοηθήσουν ενεργά, ορμώμενοι τόσο από το οπαδικό τους υπόβαθρο, όσο και από την αγνή τους αγάπη προς τα τέσσερα γράμματα.

Ευχόμαστε να ακολουθήσουν και άλλοι".

Διαβάστε ακόμη...