Το “όχι” του Μπιτς, η κρούση στον Κάρτερ και η προθεσμία σε Γκρίφιν, Λοβ

Απο basketplus.gr: Ένας μίνι προβληματισμός ακολούθησε στον ΠΑΟΚ το τέλος των δύο υποθέσεων Ογκμπέιντε, Τολιόπουλου. Ολίγον υπερβολικό με βάση το που βρίσκονται οι άλλες ομάδες και με το πόσο έμπειρος σε ανάλογες καταστάσεις είναι ο Λυκογιάννης.
Πηγή: basketplus.gr
Το “όχι” του Μπιτς, η κρούση στον Κάρτερ και η προθεσμία σε Γκρίφιν, Λοβ

Ωστόσο το «no» του Μπο Μπιτς στην πρόταση της ομάδας δημιούργησε μια αρνητική αίσθηση, μια και φαινόταν οτι ο Αμερικανός ήθελε πολύ να συνεχίσει στο Παλατάκι. Στην επικοινωνία με Λυκογιάννη έθεσε θέμα χρόνου και ρόλου, οπότε ο κόουτς του ΠΑΟΚ τον... έστειλε. Από την αρχή για 4άρι με χαμηλό κασέ, όπως αυτό που κάλυψε πέρσι τον Μπο... Και με την υποχρέωση να προχωρήσει η ομάδα και σε δύο Έλληνες στην ίδια θέση.

Δεύτερη κρούση στον Μαργαρίτη δεν έγινε και ήδη ο κάπτεν συζητά με ομάδες, ενώ και ο Τσαλμπούρης βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Λίγκα.

Και οι γκαρντ...; Ο Λυκογιάννης έχει συνεχείς επαφές με Γκρίφιν, Λοβ και μάλιστα τους διαμύνησε οτι περιμένει μια απάντηση μέχρι την Παρασκευή. Με τον 2ο σύγκληση στο οικονομικό υπάρχει σε γενικές γραμμές, ο παίκτης ξέρει τι μπορεί να δώσει ο ΠΑΟΚ και αν επιστρέψει για συζήτηση, δεν θα γίνει αναφορά στο οικονομικό. Με αυστηρά μισό εκατομμύριο μπάτζετ... έξτρα αυξήσεις δεν έχει.

Πρώτη πρόταση έκανε η ομάδα και στον Κάρτερ, ο οποίος έδειξε θετικός, ωστόσο στο οικονομικό ακόμα υπάρχει διαφορά, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι σε 10 μέρες ο 35χρονος δεν θα έχει ρίξει τις απαιτήσεις του. Υπομονή και για αυτόν...

Τέλος ο Λυκογιάννης με τον Νεραντζάκη ανακατεύουν την τράπουλα και στο θέμα του βασικού σέντερ. Λύσεις από Ισραήλ, Ιταλία, Γερμανία, αλλά με τα κασέ για την ώρα πέρα από τις δυνατότητες της ομάδας. Όπως και μια κρούση στον Σον Έβανς που όμως είναι μακριά σε δολάρια στην Ουκρανία και δεν έχει διάθεση... μειώσεων. Από την άλλη ο Τσαντ Μπράουν, όπως είχε αναφέρει το Basketplus έχει προταθεί, αλλά δεν φαίνεται για αγωνιστικούς καθαρά λόγους να αποτελεί προτεραιότητα. Πληροφορίες αναφέρουν οτι το σταφ του ΠΑΟΚ τσέκαρε και τον Ντέρερκ Πάρντον (26, 203) της Μπάγεροιτ ο οποίος είναι όμως περισσότερο βαρύ 4άρι (είχε 11 πόντους και 6 ριμπάουντ μέσο όρο), ενώ παίζει ρόλο (σε 2ο επίπεδο) και το μέγεθος του, αλλά και το κασέ του.

Τέλος την επόμενη εβδομάδα οι άνθρωποι της ομάδας θα δουν με περισσότερες λεπτομέρειες την διαδικασία των φιλικών, έχοντας ήδη στα χέρια προτάσεις για φιλικά από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Καρσίγιακα αρχές Σεπτεμβρίου, αλλά και από την Ουγγρική Κέρμετ για την συμμετοχή σε τουρνουά, ίδια περίπου εποχή.

Διαβάστε ακόμη...