Όλα έτοιμα για Γκαρσία

Από paok24.com: Θέμα χρόνου είναι πλέον να οριστικοποιηθεί η παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ Β ο οποίος σιγά-σιγά δημιουργείται.
Πηγή: paok24.com
Όλα έτοιμα για Γκαρσία

Ο Γκαρσία ενημερώθηκε για το τέλος συνεργασίας με την πρώτη ομάδα στις 24 Μαίου, τότε που ο Ιβάν Σαββίδης του πρότεινε να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β. Αφού πέρασαν λίγες ημέρες, έγιναν οι πρώτες επαφές με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που φανέρωσαν ότι το ενδεχόμενο συνεργασίας στη νεοσύστατη Β ομάδα ήταν πολύ πιθανό. Από τότε το PAOK24 είχε το σχετικό ρεπορτάζ.

Οι επαφές έχουν προχωρήσει τις τελευταίες ημέρες και από το PAOK24 αποκαλύπτεται ότι είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι ο Γκαρσία, αλλά και όλοι οι συνεργάτες του, θα ξεκινήσουν κανονικά στην ομάδα. Το μόνο που απομένει είναι ένα ραντεβού με στελέχη της ΠΑΕ για τυπικές-γραφειοκρατικές λεπτομέρειες της συνεργασίας και της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ. Μετά από αυτό προφανώς θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, αφού τα βασικά λειτουργικά θέματα για την ομάδα, έχουν συζητηθεί και συμφωνηθεί.

Όπως αναμένεται ο ΠΑΟΚ Β θα ξεκινήσει τη σεζόν στις 20 Ιουλίου, θα βασιστεί σε παιδιά της φετινής κ19, σε δανεικούς που επιστρέφουν όπως ο Τσαούσης, ο Χατζηστραβος, ο Γαϊτανίδης, σε παίκτες της πρώτης ομάδας που θα παίξουν και στη δεύτερη, αλλά και σε μερικές μεταγραφές που θα γίνουν.

Διαβάστε ακόμη...