Μίλησε με Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου!

Απο paok24.com: Η προσέγγιση του Ρουμάνου προπονητή, η πορεία των διαπραγματεύσεων του ΠΑΟΚ με τον Πορτογάλο επιθετικό και τα οικονομικά δεδομένα!
Πηγή: paok24.com
Μίλησε με Ολιβέιρα ο Λουτσέσκου!

Όπως προκύπτει, η οικονομική διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές είναι μικρή, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν ξεκαθαρίσει πάντως στον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ – που επουδενί δεν μπορεί να χαρακτηριστεί... εύκολος διαπραγματευτής όπως έδειξε και στις επαφές του με την ΑΕΚ – πως δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για πολύ ακόμα την τελική του απάντηση, καθώς η ομάδα χρειάζεται άμεσα ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσης.

Η αίσθηση που υπάρχει πάντως είναι πως ΠΑΟΚ και Ολιβέιρα θα βαδίσουν μαζί για τα επόμενα 2+1 χρόνια, με τις "καθαρές" ετήσιες απολαβές του ποδοσφαιριστή να αγγίζουν τις 900 χιλιάδες ευρώ!

Αυτό που παρουσιάζει πάντως εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι το ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του PAOK24, υπήρξε τηλεφωνική συνομιλία του Ράζβαν Λουτσέσκου με τον 29χρονο φορ, κατά τη διάρκεια της οποίας ο προπονητής του Δικεφάλου του εξήγησε το γενικότερο πλάνο του αλλά και το πως σκοπεύει να τον "εκμεταλλευτεί", δίνοντάς του να καταλάβει πως εκτιμάει πολύ τόσο τις ικανότητές του στο χορτάρι όσο και την προσωπικότητα του.

Διαβάστε ακόμη...