Η εισήγηση για ανανέωση στον Σφιντέρσκι

Από sfina.gr: Ιδιαίτερα θετικός στην προοπτική της ανανέωσης του συμβολαίου του Κάρολ Σφιντέρσκι με την ομάδα είναι ο Ράζβαν Λουτσέσκου.
Πηγή: sfina.gr
Η εισήγηση για ανανέωση στον Σφιντέρσκι

Το συμβόλαιο του Πολωνού φορ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και μετά από τις εμφανίσεις του στο EURO είναι λογικό να ανέβουν ακόμα περισσότερο οι "μετοχές" του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ πιστεύει ότι μπορεί να τον αξιοποιήσει ακόμη περισσότερο και εκτιμά πως θα βοηθήσει το πλάνο του. Ο 52χρονος κόουτς πιστεύει πως ο Κάρολ Σφιντέρσκι είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης της ομάδας την τελευταία διετία, παρακολουθώντας τα παιχνίδια τα περσινά.

Πρακτικά ο Σφιντέρσκι δεν θα είναι παρών στην σημερινή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας καθώς μετά την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική ομάδα της Πολωνίας, εξασφάλισε άδεια για να ξεκουραστεί και να πάρει ανάσες από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Όλα δείχνουν ότι ο "Κάρολος" θα ενσωματωθεί με τους συμπαίκτες του στο βαισκό στάδιο της προετοιμασίας, επί ολλανδικού εδάφους.

Ο Πολωνός επιθετικός, εφόσον δεν προκύψει κάποια διαφοροποίηση, υπό την έννοια πως δεν θα έρθει κάποια πρόταση από ομάδα του εξωτερικού που θα συζητηθεί και θα αλλάξει τα δεδομένα, θα πρέπει να είναι παρών στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, από τις πρώτες ημέρες στο Απελντορν.

Σε πρόσφατη συνέντευξη σε πολωνικά ΜΜΕ ο Κάρολ Σφιντέρσκι είχε επισημάνει την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και την έναρξη των συζητήσεων με τον Δικέφαλο για την ανανεώση του συμβολαίου του. Το κλίμα είναι καλό, οι δυο πλευρές το θέλουν και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Πολωνού.

Διαβάστε ακόμη...