“Μεγάλη πιθανότητα να μείνω στον ΠΑΟΚ”

Από paok24.com: Η αρχηγός του γυναικείου τμήματος χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Μαρία Νίκολιτς, κατέκτησε το τρίτο συνεχόμενο νταμπλ της με την ασπρόμαυρη φανέλα στα τέσσερα χρόνια παρουσίας της στο σύλλογο.
Πηγή: paok24.com
“Μεγάλη πιθανότητα να μείνω στον ΠΑΟΚ”

Η αθλήτρια με καταγωγή από τα Σκόπια έχει γράψει τη δική της ιστορία στο Δικέφαλο και χθες πανηγύρισε ακόμη έναν τίτλο την ομάδα, που άρρηκτα έχει συνδεθεί.

Όπως παραδέχθηκε, η φετινή σεζόν ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη με αποτέλεσμα όσα πέτυχε η ομάδα ν' αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη αξία, όπως άλλωστε κι η πορεία του ΠΑΟΚ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παρά το γεγονός πως στην αρχή της χρονιάς είχε πει πως αυτή θα είναι η τελευταία της σεζόν, η 27χρονη άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο της παραμονής της, κάνοντας λόγο μάλιστα για μεγάλη πιθανότητα. Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε στο #PAOK24 μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Βέροια.

Τα συναισθήματα της μετά την κατάκτηση ενός ακόμη νταμπλ με την ασπρόμαυρη φανέλα:

"Είμαι πολύ ευχαριστημένη αρχικά, που τελειώσαμε τη χρονιά χωρίς κάποιο σοβαρό πρόβλημα ή κάποιο τραυματισμό. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλες μας. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Ελλάδα τον Ιούνιο με τη θερμοκρασία ν' αγγίζει τους 40 βαθμούς. Όλα ξεκινούν από τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία. Αυτή είναι η ομάδα μου".

Αναφορικά με τη σεζόν που ολοκληρώθηκε:

" Όπως είπα και πριν ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν. Φανταστείτε ότι είχαμε περισσότερη προετοιμασία παρά παιχνίδια. Παίξαμε στην Ευρώπη σε μία περίοδο, που στην Ελλάδα υπήρχε το lockdown κι έτσι δεν μπορούσαμε να κάνουμε προπόνηση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και περάσαμε νικηφόρα από τη Μάλτα. Η εμπειρία μας στην Ευρώπη ήταν πολύ θετική και ξεχωριστή. Ελπίζω του χρόνου να είμαστε ακόμη καλύτερες στην Ευρώπη, δείχνοντας πως το γυναικείο χάντμπολ στην Ελλάδα κάνει πρόοδο".

Για την παρουσία της στον τελικό στην Κοζάνη το 2018 και την ήττα στη λήξη του χρόνου και το γεγονός πως από εκεί και πέρα η ομάδα σαρώνει όλους τους τίτλους:

"Υπάρχει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα. Αρχίσαμε να σκεφτόμαστε και να βλέπουμε πιο επαγγελματικά αυτό που κάνουμε. Καταλάβαμε πως αν κάθε χρόνο, θέλουμε να πανηγυρίζουμε στο τέλος της χρονιάς την κατάκτηση του νταμπλ, τότε θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά κι έχοντας πρόγραμμα. Άλλαξε η νοοτροπία μας. Μας έκανε καλό κι η φετινή χρονιά, κατά την οποία υπήρχαν αρκετές δυσκολίες και παιχνίδια και κατανοήσαμε πως με σκληρή δουλειά, πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα, μπορούμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια".

Για τα "μυστικά" της επιτυχίας του ΠΑΟΚ:

"Δεν μπορώ να σας τα πω όλα (γέλια). Αν σας τα πω τότε θα πάψουν να είναι μυστικά κι έτσι την επόμενη χρονιά, μπορεί να τα μάθουν άλλοι και να είναι αυτοί που θα πάρουν το νταμπλ. Το βασικό όμως είναι η δουλειά που κάνουμε σαν ομάδα".

Σχετικά με την ενδεχόμενη παραμονή της στην ομάδα:

"Είχα πει πως αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν, όμως το σκέφτηκα ξανά. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν συζητήσεις με την ομάδα κι η πιθανότητα να μείνω είναι πολύ μεγάλη".

Διαβάστε ακόμη...