Να, η ευκαιρία σου

Από paok24.com: Τον τελευταίο χρόνο, ο Ενέα Μιχάι έζησε και τις δυο όψις του νομίσματος.
Πηγή: paok24.com
Να, η ευκαιρία σου

Ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός ολοκλήρωσε τη σεζόν 2019-20 παίρνοντας χρόνο συμμετοχής, και με τις εμφανίσεις του έδειξε μερικούς από τους λόγους που βρέθηκε από το Αγρίνιο στην Τούμπα, με highlight το γκολ νίκη στο «Καραϊσκάκης» επί του Ολυμπιακού.

Η σεζόν 2020-21 ξεκίνησε με τον ίδιο να μην είναι στην πρώτη γραμμή αλλά δείχνει έτοιμος να δώσει λύσεις όπως είχε κάνει μέχρι τότε, με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας να συμπίπτει με την πλέον δύσκολη στιγμή της καριέρας του, μια ρήξη χιαστού. Ο χρόνο κύλισε, ο Μιχάι άφησε πίσω του από την δυσάρεστη εμπειρία και πήρε χρόνο συμμετοχής, ως αρχικά κίνηση επιβράβευσης για την προσπάθεια επιστροφής και ακολούθως ως δείγμα εμπιστοσύνης.

Η νέα σεζόν βρίσκει τον Μιχάι ως μέλος των κεντρικών αμυντικών, θέση στην οποία ο ΠΑΟΚ μετρά μια απώλεια για το πρώτο διάστημα και αυτή δεν είναι άλλη από τον Ίνγκ Ίγκασον, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας. Ο νεαρός αμυντικός θα έχει την ευκαιρία του να δώσει τις απαντήσεις που έχει δείξει πως μπορεί να έχει, έτσι ώστε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Και αυτό δεν είναι μόνο ένα στοίχημα για τον ίδιο τον Μιχάι, αλλά και για τον ΠΑΟΚ που θέλει να δει νεαρούς ποδοσφαιριστές να μπαίνουν στον... χορό και να αξιοποιούν την ευκαιρία να γίνουν μέλη του βασικού κορμού μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

Διαβάστε ακόμη...