Ο ΠΑΟΚ, τα 20 εκατομμύρια και η πραγματικότητα

Aπό forza: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα FORZA, έχει στην λίστα του στον Νέλσον Ολιβέιρα για την ενίσχυση της γραμμής «κρούσης» του.
Πηγή: forza
Ο ΠΑΟΚ, τα 20 εκατομμύρια και η πραγματικότητα

Ο Δικέφαλος εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Πορτογάλου στράικερ μιας και ο Ράζβαν Λουτσέσκου θεωρεί ότι ένας τέτοιου τύπου επιθετικός εξυπηρετεί το αγωνιστικό του πλάνο.

Εκεί κανονικά θα έπρεπε η κάθε κουβέντα να τελειώνει, ωστόσο παρατηρείται μια πρεμούρα να εμπλακεί ο ΠΑΟΚ στην υπόθεση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ενός επιθετικού που πρόσφερε πολλά κατά το διάστημα της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν απασχόλησε τους ανθρώπους του Δικεφάλου το φετινό καλοκαίρι.

Έτσι ο «ντόρος» που δημιουργήθηκε γύρο από το όνομα του, με το γαϊτανάκι δημοσιευμάτων τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Σερβία, δεν ανταποκρίνεται σε καμία περίπτωση σε πραγματικά γεγονότα.

Επιπλέον το τελευταίο διάστημα διέρρευσε μια φήμη ότι δήθεν ο Ιβάν Σαββίδης όρισε το μπάτζετ του ΠΑΟΚ στα 20 εκατομμύρια ευρώ, ενώ είναι αυταπόδεικτο ότι κάτι τέτοιο ανήκει εξ ολοκλήρου στη σφαίρα της φαντασίας.

Άλλωστε την εποχή Σαββίδη δεν έχει δοθεί σε καμία χρονιά ξεκάθαρο μπάτζετ από την ιδιοκτησία, ένας απόλυτος αριθμός.

Οι συγκεκριμένες αναφορές όχι απλώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αλλά δημιουργούν και λανθασμένες εντυπώσεις, αφού αυτομάτως δημιουργείται η πεποίθηση ότι κάθε μεταγραφή είναι κάτω του πήχη. Ενός πήχη που ουδέποτε τέθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Μια σημαντική παράμετρος είναι και η νέα ποδοσφαιρική πραγματικότητα που υπάρχει από φέτος για τις ελληνικές ομάδες και κατ' επέκταση για τον ΠΑΟΚ. Οι «ασπρόμαυροι» θα αγωνίζονται από τη νέα σεζόν στην τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση της UEFA, το Conference League. Αυτό από μόνο του ανεβάζει κατακόρυφα τον πήχη δυσκολίας στις περιπτώσεις που θεωρητικά ανήκουν στο «πάνω ράφι».

Διαβάστε ακόμη...