Για ακόμη ένα καλοκαίρι στις επάλξεις

Από paok24.com: Την Τρίτη ξεκινά η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ με την πρώτη προπόνηση της ομάδας να έχει προγραμματιστεί μετά από δυο ημέρες εξετάσεων για τους παίκτες.
Πηγή: paok24.com
Για ακόμη ένα καλοκαίρι στις επάλξεις

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζεται να προετοιμάσει για δεύτερη φορά το νέο ΠΑΟΚ, καθώς την πρώτη φορά, το καλοκαίρι του 2017, είχε αναλάβει αρκετά αργά την τεχνική ηγεσία. Για άλλους αυτή θα είναι η δεύτερη προετοιμασία με τα ασπρόμαυρα, για άλλους η τρίτη ενώ για άλλους πλέον έχει γίνει συνήθεια. Ο λόγος για τους Βαρέλα, Κρέσπο και Μπίσεσβαρ.

Για τους τρεις η φετινή προετοιμασία θα είναι η έκτη συνεχόμενη. Κι αν ο Ολλανδός έφυγε δανεικός τη φετινή χρονιά τότε οι δυο πρώτοι δεν έχουν πάψει ν' αποτελούν βασικούς πυλώνες του συνόλου του ΠΑΟΚ. Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον Βιεϊρίνια με μερικά διαλείμματα βέβαια. Για τον Πορτογάλο αυτή θα είναι η 7η φορά που θα περάσει το καλοκαίρι στα ασπρόμαυρα. Στην προϋπηρεσία του αρχηγού του ΠΑΟΚ, δεν περιλαμβάνεται η περσινή χρονιά, που ανανέωσε αργά κι έτσι έχασε το βασικό στάδιο καθώς και τα πρώτα παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμη...