Κακαμπούκη: «Αφιερωμένο στον Γιαννάκη μας το πρωτάθλημα!»

Από inpaok.com: Η παίκτρια του Δικεφάλου μιλά αποκλειστικά στο INPAOK
Πηγή: inpaok.com
Κακαμπούκη: «Αφιερωμένο στον Γιαννάκη μας το πρωτάθλημα!»

Μία εκ των αρχηγών της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, Ελένη Κακαμπούκη, μιλά αποκλειστικά στο INPAOK για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον Βόλο και αφιερώνει την κούπα στον πιο πιστό οπαδό του Δικεφάλου, τον Γιαννάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για τα συναισθήματά της που κατέκτησε άλλο ένα πρωτάθλημα:

«Το να κερδίζεις ένα ακόμη πρωτάθλημα με την ομάδα σου είναι ευχαρίστηση και ανταμοιβή των κόπων όλης αυτής της δύσκολης χρόνιας (λόγω κορονοϊού). Είτε αυτό ήταν το πρώτο μου είτε το έβδομο που πλέον μετράω τα συναισθήματα μου δεν παύουν να είναι τα ίδια».

Για το αν προτιμά ενιαίο πρωτάθλημα ή με ομίλους:

«Σίγουρα προτιμώ ένα ενιαίο πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες ώστε να είναι πιο ανταγωνιστικό».

Για το αν έχει συνειδητοποιήσει πως το γυναικείο ποδόσφαιρο του ΠΑΟΚ είναι το πιο επιτυχημένο τμήμα του συλλόγου:

«Κάποιες στιγμές το αναφέρουμε με τις συμπαίκτριες μου στις συζητήσεις μας αλλά μέσα στο γήπεδο τα ξεχνάμε όλα και θέλουμε να συνεχίσουμε να κερδίζουμε το πρωτάθλημα».

Για την στιγμή όταν μαζί με την Παπακωνσταντίνου και την Βαρδαλή σήκωσαν την κούπα:

«Με την Ανθή και τη Θωμαή είμαστε αρκετά χρόνια συμπαίκτριες και στον ΠΑΟΚ και στην Εθνική ομάδα και είναι τιμή να σηκώνεις την κούπα μαζί τους».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ που δεν κατάφερε λόγω των μέτρων να βρεθεί στο Πανθεσσαλικό και για την επίσκεψη στο μνημείο των Τεμπών στην επιστροφή:

«Είναι κρίμα σε ένα τέτοιο παιχνίδι και σε ένα τεράστιο γήπεδο να λείπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ και τους ευχαριστούμε έστω και από μακριά για την στήριξή τους. Το λιγότερο που μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να επισκεφτούμε το μνημείο των Τεμπών και να αποδώσουμε φόρο τιμής στα αδικοχαμένα παιδιά.

Και κάτι τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό. Μπορεί να έλειπε ο κόσμος του ΠΑΟΚ απ' το γήπεδο όμως ο καλύτερος οπαδός ήταν εκεί όπως πάντα. Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΜΑΣ ο οποίος θα ήθελα να του αφιερώσω αυτό το πρωτάθλημα».

Διαβάστε ακόμη...