Οι περσινοί… μεταγραφικοί ρυθμοί του ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Δίχως αμφιβολία, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ, κυρίως σε ότι αφορά την υλοποίησή του, ουδέποτε αποτέλεσε... πρότυπο!
Πηγή: paok24.com
Οι περσινοί… μεταγραφικοί ρυθμοί του ΠΑΟΚ!

Έτσι, κάθε καλοκαίρι τέτοια περίοδο κυριαρχεί η κουβέντα για το κατά πόσο ο Δικέφαλος αργεί ή όχι να προσθέσει στο ρόστερ του τα "κομμάτια" του παζλ που του λείπουν και χρειάζεται, με το PAOK24 να παραθέτει το "ημερολόγιο" του περσινού καλοκαιριού, παρότι η περσινή σεζόν ήταν ιδιόμορφη λόγω του παρατεταμένου lockdown που προηγήθηκε σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Έχουμε λοιπόν και λέμε. Την πρώτη ημέρα του Αυγούστου του 2020, ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του "ελεύθερου" Στέφαν Σβαμπ. Δύο εβδομάδες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 14 Αυγούστου, η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νίκα Νινούα από την Ντιναμό Τιφλίδας, με την απόκτηση του νεαρού Γεωργιανού να "κλείνει" τις κινήσεις στον συγκεκριμένο μήνα!

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση, καταγράφηκε στις 8 Σεπτεμβρίου με τον ερχομό του Αντρίγια Ζίβκοβιτς που είχε μείνει ελεύθερος από την Μπενφίκα, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίλσεν Περέιρα, με μεταγραφή από την Βίκινγκ.

Στις 22 Σεπτεμβρίου δε, ο Δικέφαλος ανακοίνωσε τόσο την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ από την Ριέκα όσο και τον δανεισμό του Μούσα Ουαγκέ από την Μπαρτσελόνα, με τις "ασπρόμαυρες" μεταγραφές να ολοκληρώνονται στις 5 Οκτωβρίου, με την απόκτηση του Τόμας Μουργκ από την Ραπίντ Βιέννης. Στις 22 Οκτωβρίου δε, επισημοποιήθηκε και η επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην ομάδα.

Το αν ο ΠΑΟΚ λειτουργήσει έτσι και φέτος – διαμορφώνει δηλαδή το ρόστερ του μέχρι την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή – ή επιδοθεί σε "μαζεμένες" μεταγραφικές κινήσεις τις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες – θα το γνωρίζουμε πολύ σύντομα, τη στιγμή που η θέση του τεχνικού διευθυντή εξακολουθεί να είναι άδεια...

Διαβάστε ακόμη...