Φιλικό και με την Φέγενορντ!

Από paok24.com: Πότε και που ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία εργάζεται ο Φρανκ Άρνεσεν!
Πηγή: paok24.com
Φιλικό και με την Φέγενορντ!

Στις 14 Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη, δύο δηλαδή 24ωρα μετά την άφιξή του στην Ολλανδία, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την PSV Αϊντχόφεν στο "Philips Stadium".

Το συγκεκριμένο φιλικό θα είναι το πρώτο του Δικεφάλου επί ολλανδικού εδάφους, με το τελευταίο να είναι επίσης κόντρα σε έναν "μεγάλο" της Ολλανδίας!

Συγκεκριμένα, οι "ασπρόμαυροι" θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την Φέγενορντ την Κυριακή 25 Ιουλίου, μία ημέρα δηλαδή πριν επιστρέψουν στη Θεσσαλονίκη, στην έδρα του ολλανδικού συλλόγου, το επιβλητικό De Kuip, παρουσία οπαδών των γηπεδούχων!

Έτσι, η αναμέτρηση με την ομάδα στην οποία εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής ο Φρανκ Άρνεσεν από τον Αύγουστο του 2019, θα αποτελέσει ουσιαστικά την "πρόβα τζενεράλε" του ΠΑΟΚ για την πρώτη ευρωπαϊκή "μάχη" του, στις 5 Αυγούστου!

Αξίζει να σημειωθεί πως η Φέγενορντ έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν και θα πραγματοποιήσει στην Αυστρία το βασικό στάδιο αυτής, ενώ εκτός του ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Βέρντερ Βρέμης (17/7) και την Ντε Χάαγκ (1/8), επίσης στο De Kuip, ενώ αύριο αντιμετωπίζει την Γάνδη και την επόμενη εβδομάδα την ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμη...