“Χρειάζονται αποτελέσματα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει χρόνος”

Απο paok24.com: Η οπτική του Λουτσέσκου
Πηγή: paok24.com
“Χρειάζονται αποτελέσματα, ακόμη κι αν δεν υπάρχει χρόνος”

Στη Ρουμανία έχει ανοίξει μία μεγάλη συζήτηση το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με την Εθνική ομάδα.

Οι Ρουμάνοι θέλουν να επιστρέψουν στις μεγάλες διοργανώσεις και να ζήσουν και πάλι μεγάλες στιγμές και πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την κατάσταση, μιλούν δημόσια για το τι πρέπει να αλλάξει προκειμένου να γίνει αυτό.

Ένας από αυτούς είναι κι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή κι εξέφρασε τη δική του άποψη.

"Στην Εθνική ομάδα, κάθε παίκτης πρέπει να αισθάνεται πολύ καλά. Οι προπονητές μερικές φορές κάνουν συμβιβασμούς. Μου αρέσει ότι κρατάμε την μπάλα. Είναι δύσκολο να μιλήσω για την Εθνική ομάδα, επειδή υπάρχει ένας προπονητής και ασκείται κριτική. Μπορώ να πω ένα πράγμα. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται αποτελέσματα. Πως θα τα πάρεις... Παίζεις επιθετικά, παίζεις αμυντικά...", ανέφερε αρχικά ο Ρουμάνος τεχνικός και πρόσθεσε:

"Για να παίξεις επιθετικά, χρειάζεται αρκετή προπόνηση. Το να "καταστρέφεις" το παιχνίδι είναι το πιο εύκολο. Για την Εθνική ομάδα δεν υπάρχει χρόνος, σε τρεις ημέρες πρέπει να προετοιμαστείς για το παιχνίδι. Το πιο εύκολο είναι να δώσεις συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα και να αναλύεις τον αντίπαλο και σίγουρα, εξαρτάται κι από την ποιότητα των παικτών που έχεις. Κι ο Ντεσάμπ δεν έχει χρόνο, αλλά έχει τον Μπαπέ και τον Καντέ".

Διαβάστε ακόμη...