H επίσκεψη του Γκομίς στην Ρουμανία για τον Λουτσέσκου (pic)

Από sdna.gr: Μια ιδιαίτερη έκπληξη περίμενε τον προπονητή του Ράζβαν Λουτσέσκου στη Ρουμανία, αφού ο Γάλλος σταρ της Αλ Χιλάλ, Μπαφετίμπι Γκομίς επισκέφτηκε τον Ρουμάνο τεχνικό στο Βουκουρέστι, δεδομένου ότι οι δύο άνδρες διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας.
Πηγή: sdna.gr
H επίσκεψη του Γκομίς στην Ρουμανία για τον Λουτσέσκου (pic)


Ο Μπαφετίμπι Γκομίς βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον πρώην προπονητή του στην Αλ Χιλάλ, αφού μετά την συνεργασία τους στην Σαουδική Αραβία, οι δύο άνδρες διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας.

Ο Γάλλος σταρ, μάλιστα, ανάρτησε το ανάλογο φωτογραφικό στιγμιότυπο στον λογαριασμό που διατηρεί στο instagram, γράφοντας θερμά λόγια για τον προπονητή του ΠΑΟΚ.

«Ευλογημένος που χρησιμοποίησα λίγο χρόνο από τις διακοπές μου για να επισκεφτώ τον πρώην προπονητή μου, που τώρα έχει γίνει φίλος μου. Μαζί περάσαμε πολλές καταστάσεις και μέσα από αυτές δημιουργήθηκε μια σχέση ζωής.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για όλα και σου εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον», ανέφερε στο μήνυμά του ο 36χρονος επιθετικός της Αλ Χιλάλ, που έκανε μια ιδιαίτερη έκπληξη στον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Διαβάστε ακόμη...