Στέφαν Σβαμπ: Συνέπεια κι αποτελεσματικότητα

Από paok24.com: Αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι. Η πρώτη του σεζόν στα "ασπρόμαυρα" ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο κι ο ίδιος, κατάφερε να αφήσει το στίγμα του.
Πηγή: paok24.com
Στέφαν Σβαμπ: Συνέπεια κι αποτελεσματικότητα

Ο Στέφαν Σβαμπ γέμισε την στατιστική του φέτος κι έδειξε με το... καλημέρα ότι διαθέτει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά, για να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ.

Ο Αυστριακός "μετακόμισε" από τη Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα, αφήνοντας την πατρίδα του για μία νέα πρόκληση, όπως σημείωνε ο ίδιος το περασμένο καλοκαίρι. Κέρδισε αμέσως την εμπιστοσύνη του Αμπέλ Φερέιρα, το ίδιο συνέβη και με τον Πάμπλο Γκαρσία κι αποδείχθηκε πως η επιλογή των "ασπρόμαυρων" ήταν απόλυτα σωστή.

Ολοκλήρωσε τη σεζόν με συνολικά 48 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 9 γκολ, ενώ έδωσε και 9 ασίστ κι ήταν από τους ποδοσφαιριστές που βγήκαν μπροστά στα δύσκολα στη διάρκεια της χρονιάς.

Η ώρα της δικαίωσης έφτασε για τον Σβαμπ, καθώς στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην επέκταση του συμβολαίου του, κατά πάσα πιθανότητα για δύο ακόμη χρόνια, με τον Αυστριακό να επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες, με φόντο την έναρξη της προετοιμασίας.

Για την ώρα, γεμίζει μπαταρίες και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση, καθώς όπως σημείωσε μιλώντας στους συμπατριώτες του είναι κάτι που το περιμένει πολύ...

Διαβάστε ακόμη...