Ποιους και γιατί ενοχλεί ο ΠΑΟΚ;

Από paok24.com: «Χείμαρρος» ήταν, για μια ακόμη φορά, ο γενικός αρχηγός των βαρέων αθλημάτων του ΑΣ ΠΑΟΚ, Χάρης Μάλλιος στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην αίθουσα του PAOK Sports Arena και καλύφθηκε διαδικτυακά και ζωντανά μέσω YouTube.
Πηγή: paok24.com
Ποιους και γιατί ενοχλεί ο ΠΑΟΚ;

Ο κ. Μάλλιος έθεσε μια σειρά αμείλικτων ερωτημάτων με αποδέκτες τις τρεις ομοσπονδίες (πάλης, άρσης βαρών και πυγμαχίας), στέλνοντας παράλληλα ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε θα αφήσει κανέναν να διασύρει τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα συνεχίσει να κυριαρχεί και είναι εδώ για να στηρίξει τους αθλητές και να φέρει νέες μεγαλύτερες επιτυχίες όχι μόνο στο σύλλογο, αλλά σε όλη την Ελλάδα.

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα βασικότερα σημεία της τοποθέτησης του κ. Μάλλιου.

«Ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι δίπλα στα βαρέα αθλήματα. Για δεύτερη χρονιά κυκλοφορούν οι κάρτες στήριξης. Αποτελούν πηγή εσόδων για τα τμήματα αυτά. Πέρσι δώσαμε 2.200. Φέτος μέσα σε τέσσερις μέρες έχουμε δώσει ήδη 1.300 και στόχος είναι οι 5.000. Όλη η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι μαζί και αυτό υποδηλώνει και η παρουσία του Δημοκράτη Παπαδόπουλου στη σημερινή συνέντευξη τύπου. Τα βαρέα αθλήματα του ΠΑΟΚ έχουν τους κορυφαίους αθλητές. Είμαστε εδώ και για τον σύλλογο και για την Εθνική Ελλάδος».

«Αθλητές μέχρι τα 18 τους παίρνουν μετάλλια στο εξωτερικό και στη συνέχεια αντί η Πολιτεία και οι Ομοσπονδίες να τους στηρίξουν, τους αφήνουν. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ γι' αυτά τα παιδιά».

«Ενοχλεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής στην πάλη; Ότι δίνουμε πριν στους άνδρες αθλητές για τις επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα; Ότι πριμοδοτούμε την επιτυχία των αθλητών μας με την Εθνική ομάδα; Ότι πληρώνουμε την προετοιμασία τους για την Εθνική;»

«Μεγάλη η αδιαφορία της διοίκησης Τραμπάκουλα την προηγούμενη 3ετία στην πάλη. Το θέμα είναι ηθικό, δεν είναι οικονομικό. Ας έστελναν ένα ταπί. Τελευταία στιγμή μας κάλεσαν το 2019 στο κύπελλο πρωταθλητών που διοργάνωσαν».

«Κάνουμε κακό που συσπειρώνουμε παιδιά από την Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα; Έχουμε μπάτζετ 50.000 ευρώ. Δεν επιζητήσαμε ποτέ λεφτά από τις Ομοσπονδίες».

«Είναι τιμή για τον ΠΑΟΚ να έχει τον κ. Αμοιρίδη δίπλα του. Μας εμπιστεύεται πλέον, με τις ευλογίες του ΑΣ».

«Τους ενοχλούν οι ακαδημίες μας; Χωρίς γυμναστήριο είμαστε και έχουμε πρωταθλητές. Κάνουμε μεταγραφές ΠΑΟΚτσήδων αθλητών».

«Δεν θέλουμε χάιδεμα στην πλάτη. Ξέρουμε το μέγεθος του ΠΑΟΚ. Κινούμαστε μόνοι μας».

«Δεν πρέπει να χαθούν άλλα παιδιά! Τους πείραξε που διαμαρτυρηθήκαμε για τους παμπαίδες; Με τις προπονήσεις να τους στέλναμε; Ήρθε Τετάρτη το μέιλ για να είναι Παρασκευή με δικά τους μέσα και έξοδα στο Λουτράκι. Πώς θα πάνε τα παιδιά;»

«Γιατί η Ομοσπονδία αφήνει εκτός αποσπάσεων τον κ. Χεριστανίδη; Εξηγήστε μας! Δείχνετε την εχθρικότητα σας απέναντι σε μια ομάδα που έχει την πρωτοκαθεδρία στην πάλη».

«Ξεχνάει η Ομοσπονδία τα 60 παιδιά που έχει ο ΠΑΟΚ στις ακαδημίες του στην Πάφο;»

«Όσο μας χτυπάτε, τόσο πιο πολύ θα δυναμώνουμε! Δεν θεωρείτε τους ΠΑΟΚτσήδες αθλητές, Έλληνες αθλητές; Ελάτε στη Θεσσαλονίκη να μιλήσετε με τους πρωταθλητές. Πού είστε κύριοι; Ας έρθει η Ομοσπονδία Πάλης να κάνει εδώ το ΔΣ. Να λύσουμε τα προβλήματα, αντί να δημιουργούνται περισσότερα».

«Στην άρση βαρών επαναφέραμε τον Στάθη Στρουμπή που έπρεπε αυτός να είναι αρχηγός στην Εθνική ομάδα, Πύρρο Δήμα. Στην πυγμαχία ο Νανιντζανιάν έχασε για λίγο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Έπρεπε να κάνει 6 προετοιμασίες. Έκανε μόνο 2. Με λεφτά του ΠΑΟΚ και μια χορηγία για την οποία πίεσε ο ΠΑΟΚ».

«Στο τεχνικό τιμ του ΠΑΟΚ στην πάλη παραμένουν οι Π. Χεριστανίδης και Δ. Τσεκερίδης. Ο Γ. Παγκαλίδης δίνει μεγαλύτερο βάρος στην Εθνική και είναι τιμή μας. Ο Γ. Μπέτας αναλαμβάνει γενικός αρχηγός».

«Δεν θα αφήσουμε κανέναν να διασύρει τον ΠΑΟΚ! Ο μεγάλος ΠΑΟΚ είναι εδώ να φέρνει επιτυχίες σε όλη την Ελλάδα. Μπούλινγκ σε παίκτες και προπονητές του ΠΑΟΚ δεν περνάνε! Μακριά! Θα μας βλέπετε μπροστά σας και θα μας χειροκροτάτε!»

Διαβάστε ακόμη...