Επίθεση… αγάπης στον Όσκαρ Γκαρθία!

Από paok24.com: Εγκάρδια μηνύματα φίλων του ΠΑΟΚ με αποδέκτη τον Ισπανό... ηθοποιό στον λογαριασμό της Ρεμς στο Facebook!
Πηγή: paok24.com
Επίθεση… αγάπης στον Όσκαρ Γκαρθία!

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, η Ρεμς ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρθία για την άκρη του πάγκου της, εμπιστευόμενη πλήρως το... υποκριτικό ταλέντο του Ισπανού ηθοποιού!

Από την πλευρά τους, οι φίλοι του Δικεφάλου δεν έχασαν την ευκαιρία να... ενημερώσουν για μία ακόμα φορά τους οπαδούς της Ρεμς για τις... ικανότητες του Γκαρθία, "βομβαρδίζοντας" τον λογαριασμό της γαλλικής ομάδας στο Facebook με εκατοντάδες μηνύματα... αγάπης για τον ταλαντούχο ηθοποιό, που εφόσον επαναλάβει στη Ρεμς τα όσα έκανε στην Τούμπα πριν από 2,5 χρόνια, δύσκολα θα χάσει το... Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου!

"Μην του πετάξετε ποτέ οποιοδήποτε είδος χαρτιού, θα υποστεί νευρικό κλονισμό και θα πρέπει να νοσηλευτεί αμέσως! Το έμαθε καλά όσο καιρό ήταν στον Ολυμπιακό" σχολίασε ένας... θαυμαστής της δουλειάς του Όσκαρ Γκαρθία, "πολύ καλός ηθοποιός, τον έχω δει σε έναν δραματικό ρόλο. Δεν θυμάμαι το όνομα της ταινίας αλλά θυμάμαι πως ήταν προπονητής μιας ομάδας που προσπαθούσε να κερδίσει το πρωτάθλημα. Όμως, στο γήπεδο δεν ήταν τόσο καλή εκείνη τη χρονιά και έτσι ο Γκαρθία αποφάσισε να θυσιάσει τον εαυτό του για το καλό της ομάδας του, βάζοντας τον εαυτό του μπροστά σε ένα ρολό χαρτιού. Παρόλα αυτά, η ομάδα του τερμάτισε τρίτη εκείνη τη σεζόν" έγραψε ένας άλλος.

Διαβάστε ακόμη...