Κοτσέργκιν : “Δεν γνωρίζω τίποτα”

Από sfina.gr:Ένα από τα ονόματα που φέρεται να απασχολούν τον ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής είναι αυτό του Βλάντισλαβ Κοτσέργκιν της Ζόρια Λουχάνσκ.
Πηγή: sfina.gr
Κοτσέργκιν : “Δεν γνωρίζω τίποτα”

Από χθες μετά από "τιτίβισμα" Ιταλού δημοσιογράφου υπάρχει σύνδεση για τον 25χρονο Ουκρανό εξτρέμ με τον Δικέφαλο, που μάλιστα φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να έρθει στην Τούμπα αντί του ποσού του 1.500.000 ευρώ.

Ο Κοτσέργκιν μίλησε σε ουκρανικά ΜΜΕ για το μέλλον, δηλώνοντας ότι... δεν ξέρει τίποτα για προτάσεις για αυτόν, ενώ απάντησε λογικά όταν ρωτήθηκε για το αν θα ήθελε να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα, αφού το όνομα του γράφτηκε ότι απασχολεί την Βενέτσια που πήρε άνοδο για την Serie A.

"Δεν γνωρίζω τίποτα για ενδιαφέρον της Βενέτσια. Δεν έχω μάθει κάτι, αν κάποιος ξέρει αυτός θα είναι η ομάδα μου", είπε αρχικά ο Ουκρανός εξτρέμ και στην συνέχεια πρόσθεσε : "Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στο ιταλικό πρωτάθλημα; Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ εκεί, αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω".

Για το αν υπάρχουν άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για αυτόν είπε : "Προσωπικά σε εμένα δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση, ο μάνατζερ μου ίσως να γνωρίζει περισσότερα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ουκρανικά ΜΜΕ γίνεται λόγο ότι στο συμβόλαιο (που ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι) του Κοτσέργκιν υπάρχει ρήτρα αγοράς 1.500.000 ευρώ και όποια ομάδα τα δώσει μπορεί να τον κάνει δικό της, χωρίς να μπει σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

Διαβάστε ακόμη...