Ναι μεν αλλά για Σβαμπ...

Από sdna.gr : Μία από τις μεταγραφές που «βγήκαν» και άρεσαν ιδιαιτέρως στον ΠΑΟΚ είναι αυτή του Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος επανέρχεται στο προσκήνιο λόγω των σκέψεων που υπάρχουν στις τάξεις του Δικεφάλου για ανανέωση της συνεργασίας τους.
Πηγή: sdna.gr
Ναι μεν αλλά για Σβαμπ...

Ο Στέφαν Σβαμπ αποδείχθηκε μια value for money μεταγραφή, φέρνοντας εις πέρας την αποστολή που του ανέθεσαν οι Θεσσαλονικείς προκειμένου να δώσεις λύσεις στον άξονα και να προσφέρει με την ποιότητα και την εμπειρία του. Και εκ του αποτελέσματος τα πήγε και περίφημα, καταγράφοντας γεμάτη σεζόν με εντυπωσιακά νούμερα και όντας εκ των πρωταγωνιστών της σεζόν για τον Δικέφαλο τόσο επί Φερέιρα όσο και επί Πάμπλο Γκαρσία.

Πέρα από τα πεπραγμένα του εντός γηπέδου, ο Σβαμπ αποδείχθηκε γενικότερα μια εξαιρετική επιλογή για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και λόγω χαρακτήρα και προσωπικότητας ενώ στα αξιοσημείωτα είναι το γεγονός πως δεν χρειάστηκε καμία πίστωση χρόνου προκειμένου να βρει τα πατήματά του, ενδεικτικό της ώριμης σκέψης στην αποδοχή της «ασπρόμαυρης» πρότασης και της απόφασης να αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του στην ηλικία των 30.

Όλα αυτά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που έχουν προσμετρήσει κάθε παράμετρο στην υπόθεση Σβαμπ, κάνοντας σκέψεις περί ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Όλα όμως θα γίνουν εν καιρώ δεδομένου πως δεν υπάρχει καμία πίεση χρόνου από τη στιγμή που ο Σβαμπ υπέγραψε συμβόλαιο για δύο συν ένα χρόνια και ως εκ τούτου αν η ερχόμενη σεζόν εξελιχθεί κατά το δοκούν, ο Δικέφαλος έχει τον πρώτο λόγο στην υπόθεση.

Σε αυτά θα πρέπει να συνυπολογίσει κανείς και την παράμετρο Λουτσέσκου δεδομένου πως οι δύο άνδρες θα συνεργαστούν για πρώτη φορά φέτος, συνεπώς ο Ρουμάνος τεχνικός είναι εκείνος που θα πει την τελευταία κουβέντα στα περί ανανέωσης. Για την ώρα, προέχουν άλλα συμβόλαια που «καίνε» και ανανεώσεις που είναι προ των πυλών...

Διαβάστε ακόμη...