«Ξανά για Σφιντέρσκι η Μπολόνια»

Από inpaok.com : Ο Κάρολ Σφιντέρσκι ετοιμάζεται για τον «τελικό» πρόκρισης της Πολωνίας με τη Σουηδία και αναμένεται μάλιστα να συνεχίσει στη βασική ενδεκάδα της Εθνικής του, μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στους Ισπανούς.
Πηγή: inpaok.com
«Ξανά για Σφιντέρσκι η Μπολόνια»

Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα από την Ιταλία βάζουν τον φορ του ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο της Μπολόνια, η οποία ενδιαφέρθηκε για την περίπτωση του και τον περασμένο Γενάρη.

Στη συνέχεια οι γείτονες αναλύουν το αγωνιστικό του προφίλ, αναφέροντας σχετικά:

Μέχρι τώρα με τον ΠΑΟΚ ο Κάρολ Σφιντέρσκι έχει παίξει 105 παιχνίδια, σκοράροντας 31 γκολ και μοιράζοντας 11 ασιστ. Στην μεταγραφική περίοδο του χειμώνα ήταν σε λίστες αρκετών ιταλικών συλλόγων, συμπεριλαμβανομένης και της Μπολόνια, που θα μπορούσε να τον σκεφτεί και ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι φαίνεται να έχει το σωστό προφίλ για την ενίσχυση πρώτης γραμμής στην επίθεση μιας ομάδας χαμηλής κατάταξης της Serie A που θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Η σημαντική φυσική του ικανότητα του επιτρέπει να είναι χρήσιμος ακόμη και στην αμυντική φάση, δίνοντας βοήθειες, ενώ αποφεύγει τα σημαντικά λάθη. Τακτικά μπορεί να παίξει τόσο με άλλον φορ, όσο και ως ο μοναδικός επιθετικός.

Σε κάθε περίπτωση, τα χαρακτηριστικά του τον καθιστούν ιδανικό για σχηματισμό 4-2-3-1 ή εναλλακτικά των 4-3-3 και 3-4-3, σχήματα που του επιτρέπουν να εκμεταλλευτεί τις τεχνικές και φυσικές του δεξιότητες.

Διαβάστε ακόμη...