Η πρώτη οικονομική κρούση σε Γκρίφιν

Απο basketplus.gr: Από την Παρασκευή η διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή του Basketplus.gr, "Μένουμε μπάσκετ" είχε αναφέρει ότι μετά το... χαλαρό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα έκανε τις πρώτες της κινήσεις για τους ξένους παίκτες που ο κόουτς Λυκογιάννης θέλει να κρατήσει στο ρόστερ. Ε, όπερ και εγένετο...
Πηγή: basketplus.gr
Η πρώτη οικονομική κρούση σε Γκρίφιν

Ο Θανάσης Χατζόπουλος μίλησε με εκπρόσωπο του Μάλκολμ Γκρίφιν και μπήκε στην ουσία του... πράγματος. Στο οικονομικό... Η πρόταση ήταν πολύ σοβαρή, πολύ αξιόλογη, φυσικά βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή και με την οποία εκφράστηκε ο σεβασμός στην αξία του Αμερικανού γκαρντ. Πάντα βέβαια στα δεδομένα του ΠΑΟΚ και στην πορεία εξυγίανσης που συνεχίζει να "τρέχει" το κλαμπ.

Όπως λογικά αναμενόταν απάντηση δεν υπήρξε, μια και ο Γκρίφιν θα περιμένει τα "καλύτερα" από τα προηγμένα πρωταθλήματα, οι ομάδες των οποίων όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν κινούνται ακόμα δυναμικά. Καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Αμερικανός γκαρντ θα εκμεταλλευτεί ένα διάστημα 10-15 ημερών (μίνιμουμ) για να αξιολογήσει το ενδιαφέρον που θα εξελιχθεί για τον ίδιο.

Ανάλογα θα κινηθεί-υπάρχει ενδεχόμενο να γίνει αργά σήμερα το βράδυ-η ΚΑΕ και για Λοβ, Κάρτερ, διαφορετικές περιπτώσεις η κάθε μια, με τον πρώτο (αφού λύσει το ban) να φαίνεται πιο πρόθυμος για ανανέωση και το δεύτερο να χρειάζεται να περιμένει μια και έχει σκοπό να επαναφέρει το κασέ του στην προ ΠΑΟΚ εποχή, τότε που ήταν πενταψήφιο το μήνα.

Διαβάστε ακόμη...