Είναι πολλά τα έργα στο Καυτανζόγλειο…

Από paok24.com:Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, άνθρωποι της ομάδας, βρέθηκαν σήμερα στο Καυτανζόγλειο, για μια πρώτη αυτοψία.
Πηγή: paok24.com
Είναι πολλά τα έργα στο Καυτανζόγλειο…

Με την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, άνοιξε ο δρόμος για τη μετακόμιση του ΠΑΟΚ στο εν λόγω στάδιο, όσο θα διαρκέσουν τα έργα για τη Νέα Τούμπα, ωστόσο οι εργασίες που πρέπει να γίνουν εκεί, είναι πολλές.

Έργα που ζητάει και απαιτούνται να γίνουν, προκειμένου να μπορεί να γίνουν εκεί αγώνες ευρωπαϊκών διοργανώσεων και ο τρόπος που θα αποφασιστεί να πραγματοποιηθεί, θα παίξει ρόλο και στο μίσθωμα.

Τα ζητήματα είναι αρκετά...

Η συντήρηση του χλοοτάπητα, που φτάνει περίπου στις 100.000 ευρώ ετησίως και αν αυτή θα γίνεται με έξοδα του σταδίου ή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Τα δημοσιογραφικά θεωρία που είναι σε εξωτερικό χώρο, είναι σε κακή κατάσταση, οι αίθουσες VIP καθώς και αυτές για τις εργασίες των δημοσιογράφων, η φύλαξη του περιβάλλοντα χώρου...

Σημαντικό ζήτημα επίσης, είναι και η χρησιμοποίηση του σταδίου, για το στίβο. Μάλιστα, πρόσφατα ανακαινίστηκε (με κάθε επισημότητα...) το ταρτάν και είναι ερωτηματικό πως οι αθλητές πολλών σωματείων, θα μπορούν να το χρησιμοποιούν, όταν π.χ. σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, το γήπεδο παραδίδεται ουσιαστικά στην UEFA, για 2-3 μέρες... Mαζί με αυτά, υπάρχουν επίσης και ο εσωτερικός στίβος, καθώς και τα αποδυτήρια...

Θέματα υπάρχουν και με τα εισιτήρια. Εκδοτήρια κανονικά δεν υπάρχουν, τουρνικέ επίσης, καθώς ο ΠΑΟΚ θέλει τη χρήση ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Τέλος, ακόμα και η φύλαξη του αγωνιστικού χώρου, είναι κι αυτή ένα ζήτημα, καθώς τώρα δεν υπάρχουν κάγκελα...

Όλα αυτά τα θέματα, πρέπει να διευθετηθούν και ανάλογα τις αποφάσεις για το ποιος θα τα αναλάβει και το αντίστοιχο κόστος που θα έχουν, θα καθοριστεί και το μίσθωμα που θα καλείται να πληρώνει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, για όσο χρονικό διάστημα χρησιμοποιεί το Καυτανζόγλειο.

Διαβάστε ακόμη...