“Η πίεση του Λουτσέσκου, η επιμονή του Ραϊόλα και το ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ για Ντεϊόλα”

Από sfina.gr:Είναι δεδομένο πως ο Αλεσάντρο Ντεϊόλα βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της ομάδας στην μεσαία γραμμή, ωστόσο φαίνεται πως δεν είναι μια εύκολη λύση ο μέσος της Κάλιαρι.
Πηγή: sfina.gr
“Η πίεση του Λουτσέσκου, η επιμονή του Ραϊόλα και το ενδιαφέρον της Φράιμπουργκ για Ντεϊόλα”

Στην Ιταλία τα δημοσιεύματα συνεχίζονται για τον 25χρονο χαφ που εμπλέκουν τον Δικέφαλο, αλλά και τον μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα που έχει καλές σχέσεις τόσο με την Κάλιαρι, όσο και με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα η ιταλική ιστοσελίδα centotrentuno.com δίνει λεπτομέρειες για την υπόθεση, αναφέροντας τις διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών και το "μπάσιμο" της Φράιμπουργκ για τον Ντεϊόλα.

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας αναφέρει :

"Η Κάλιαρι προσπαθεί να πάρει όσα περισσότερα μπορεί από αυτή την μεταγραφή και ο ατζέντης του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα, που έχει καλή σχέση με τον ΠΑΟΚ λόγω της παρουσίας του εκεί, του πελάτη του Ομάρ Ελ Καντουρί, εργάζεται σκληρά για να κλείσει η συμφωνία.

Ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Τομάζο Τζιουλίνι αρχικά ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ συν μπόνους και τώρα φαίνεται να έχει χαμηλώσει τις απαιτήσεις του, σε 3.000.000 ευρώ συν τα μπόνους. Οι δυο πλευρές εργάζονται για να υπάρξει συμφωνία, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ Ράζβαν Λουτσέσκου να πιέζει για να κλείσει το deal.

Τις τελευταίες ημέρες η Φράιμπουργκ ζήτησε πληροφορίες για τον Αλεσάντρο Ντεϊόλα και θα μπορούσε να κάνει πρόταση για τον παίκτη, ειδικά αν η απόσταση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κάλιαρι παραμείνει".

Διαβάστε ακόμη...