Βρίσκει τα πατήματά του ο Ζαμπά

Από inpaok.com:Τον περασμένο Απρίλη, ο Λέο Ζαμπά ανακοινώθηκε από τη Βάσκο ντα Γκάμα με τη μορφή δανεισμού, με τον ΠΑΟΚ να... ξεφυσάει από ανακούφιση, καθώς έψαχνε καιρό ομάδα προκειμένου να τον παραχωρήσει δανεικό.
Πηγή: inpaok.com:
Βρίσκει τα πατήματά του ο Ζαμπά

Στο Δικέφαλο γνώριζαν, πως ο Βραζιλιάνος δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που ήταν πριν τον σοβαρό τραυματισμό του, που τον άφησε για ένα τεράστιο διάστημα εκτός γηπέδων, με αποτέλεσμα ο δανεισμός του για να βρει τα πατήματά του, αποτελούσε μονόδρομος.

Εν τέλει, τον Απρίλη βρέθηκε η Βάσκο ντα Γκάμα, η οποία πριν λίγες ημέρες είχε υποβιβαστεί στην δεύτερη εθνική κατηγορία και έκανε δικό της τον 22χρονο Βραζιλιάνο, με το δανεισμό να εκπνέει στις 31 Δεκέμβρη του 2021.

Εκεί, το ξεκίνημα του Ζαμπά ήταν νωθρό και ήταν απολύτως φυσιολογικό. Ουσιαστικά, τα τελευταία του επίσημα παιχνίδια, βρίσκονταν πίσω στο 2019, με τη τελευταία φορά που αγωνίστηκε βασικός, να ήταν στις 22 Σεπτέμβρη του 2019, σε ένα παιχνίδι κόντρα στον Άρη.

Παρόλα αυτά, ο Ζαμπά σε εννέα αγώνες με τη Βάσκο ως τώρα, έχει σκοράρει μια φορά και έχει δώσει και μια ασίστ, δείχνοντας πως σιγά σιγά βρίσκει τον καλό του εαυτό και άπαντες ελπίζουν πως θα καταφέρει να ξανά γίνει ο παίκτης της σεζόν του double, όταν σε 39 παιχνίδια είχε σκοράρει επτά φορές και είχε μοιράσει έντεκα ασίστ.

Και φυσικά, ας μη ξεχνάμε, πως το καλοκαίρι του 2018 ο ΠΑΟΚ ξόδεψε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να τον κάνει δικό του, αποτελώντας ένα ιδιαίτερο και μεγάλο project για τους ασπρόμαυρους, το οποίο ακόμη δεν έχει... «καεί».

Διαβάστε ακόμη...