«Τσέκαρε από κοντά τον Βούκιτς ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com: Οι Σέρβοι το πρωί της Κυριακής στα ρεπορτάζ τους έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του Δικεφάλου για τον 25χρονο επιθετικό της Ζλάτιμπορ, Στέφαν Βούκιτς.
Πηγή: paok24.com
«Τσέκαρε από κοντά τον Βούκιτς ο ΠΑΟΚ»

Νεότερα σερβικά δημοσιεύματα επανέρχονται και με άλλες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα, σημειώνοντας ότι άνθρωποι του ΠΑΟΚ είχαν μεταβεί στη Σερβία για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Βούκιτς σε παιχνίδι της Ζλάτιμπορ με τον Ερυθρό Αστέρα.

Μάλιστα, οι Σέρβοι σημειώνουν ότι ο ΠΑΟΚ θα έβλεπε ιδιαίτερα θετικά την προσθήκη του 25χρονου επιθετικού στο ασπρόμαυρο ρόστερ, με τον παίκτη να ολοκληρώνει την προηγούμενη σεζόν με 9 γκολ και 1 ασίστ σε 30 εμφανίσεις.

Στο... παιχνίδι για τον Βούκιτς, εκτός από τον ΠΑΟΚ, τα δημοσιεύματα μπλέκουν και την Αλ Αραμπί στην οποία δούλεψε στο παρελθόν ο Μπόρις Μπούντζακ και όπως υπογραμμίζουν οι Σέρβοι ο λόγος του μετράει.

«Είμαι χαρούμενος για τον Βούκιτς. Έχει δείξει τι αξίζει. Είναι ακόμη παίκτης μας και θα ήθελα να τον έχω στις 24 Ιουνίου στην έναρξη της προετοιμασίας, όμως του αξίζει να δοκιμαστεί στο εξωτερικό» σημείωσε στις δηλώσεις του ο προπονητής της Ζλάτιμπορ, Πρέντραγκ Ριστάνοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...