Αργυρό μετάλλιο για τους παίδες Κ15 υδατοσφαίρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Για τον Τελικό Ελλάδος παίδων Κ15 υδατοσφαίρισης, ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε στο Κολυμβητήριο Βουλιαγμένης τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 9-11.
Πηγή: acpaok.gr
Αργυρό μετάλλιο για τους παίδες Κ15 υδατοσφαίρισης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Στο πρώτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπήκε ιδανικά στο παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων, 3-0. Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε το παιχνίδι, φέρνοντας την αναμέτρηση στα ίσια, 3-3, με το οκτάλεπτο να κλείνει ισόπαλο, 5-5.

Στα επόμενα δύο οκτάλεπτα, η εικόνα ήταν ισορροπημένη με τις δύο ομάδες να μάχονται στα ίσια για το κύπελλο. Το τρίτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 7-7, με το τέταρτο και τελευταίο να είναι δραματικό. Εκεί, οι παίδες του Δικεφάλου δεν τα κατάφεραν, γνωρίζοντας την ήττα με 9-11.

Στο διά ταύτα, σε ένα πραγματικό ντέρμπι, νικήτριες βγήκαν και οι δύο ομάδες, καθώς οι αθλητές χάρηκαν με την ψυχή τους την επιστροφή τους στο νερό ύστερα την απουσία τους λόγω της πανδημίας. Οι παίδες του ΠΑΟΚ κατέκτησαν το αργυρό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και θα κρατήσουν τις πολύτιμες εμπειρίες που συγκέντρωσαν σε αυτή την σειρά αγώνων.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-5, 2-2, 2-4

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την προσπάθεια!

Διαβάστε ακόμη...