Ποιος να συγκριθεί μαζί σας!

Από paok24.com: Από χθες το απόγευμα, η Κ19 του ΠΑΟΚ είναι για τέταρτη διαδοχική σεζόν Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Αυτό το επίτευγμα είναι από μόνο του σπουδαίο, όμως όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στη "δεύτερη" ομάδα του Δικεφάλου τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχουν πετύχει απίστευτα πράγματα που όμοιά τους δεν έχει καταφέρει να πετύχει καμία άλλη ομάδα σε αυτό το επίπεδο!
Πηγή: paok24.com
Ποιος να συγκριθεί μαζί σας!

Έχουμε λοιπόν και λέμε: Στις 10 Δεκεμβρίου 2017, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στη Σουρωτή. Αυτή η ήττα όμως, ήταν και η τελευταία έως σήμερα, δηλαδή οι "ασπρόμαυροι" είναι αήττητοι εδώ και 3,5 χρόνια υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο και του Στέλιου Μαλεζά στη συνέχεια!

Εάν μάλιστα ο ΠΑΟΚ δεν ηττηθεί από τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος, τότε θα κατακτήσει τον τρίτο σερί τίτλο δίχως ήττα!

Από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Σουρωτή τον Δεκέμβριο του 2017, ο ΠΑΟΚ "τρέχει" ένα σερί 83 αγώνων δίχως ήττα, με τον απολογισμό των 74 νικών και 9 ισοπαλιών να κάνει ακόμα πιο σπουδαίο το συγκεκριμένο επίτευγμα!

Και πάμε και στα γκολ, όπου ο απολογισμός είναι τρομακτικός (για τους αντιπάλους). Στις τέσσερις τελευταίες σεζόν, σε αυτές δηλαδή που ο ΠΑΟΚ κερδίζει τον τίτλο, οι ποδοσφαιριστές του πέτυχαν 259 γκολ, δηλαδή περίπου 65 ανά σεζόν κατά μέσο όρο και 2,7 ανά παιχνίδι!

Σε ότι αφορά το "παθητικό" του ΠΑΟΚ, αυτό περιορίζεται σε 51 γκολ, δηλαδή μόλις 12,75 γκολ ανά σεζόν!

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...