«Φοβήθηκα, δεν θα πω ψέματα»

Από paok24.com:  Μία χαρούμενη ημέρα ξημέρωσε σήμερα για τον Λέο Ζαμπά, μετά την εντός έδρας νίκη της Βάσκο Ντα Γκάμα κόντρα στην Κλουμπ Ντε Ρεγκάτας με σκορ 3-0 και φυσικά την επιστροφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στα γκολ μετά από 2,5 χρόνια!
Πηγή: paok24.com
«Φοβήθηκα, δεν θα πω ψέματα»

Ωστόσο, ο Ζαμπά δεν έχει ακόμα ξεχάσει την επίθεση που δέχθηκαν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του το βράδυ της Πέμπτης από οπαδούς της Βάσκο, μετά την εντός έδρας ήττα από την Αβάι με 2-0, κατά την οποία μία πέτρα πέτυχε το αυτοκίνητο του 22χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται δανεικός στους "ασπρόμαυρους" του Ρίο Ντε Τζανέιρο μέχρι το τέλος του 2021.

"Κανείς δεν έρχεται εδώ για να παίξει. Ερχόμαστε για να δουλέψουμε. Αυτή είναι η δουλειά μας, είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Φοβήθηκα, δεν θα πω ψέματα. Ασφαλώς και οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να μας κατηγορούν, αλλά φανταστείτε εάν μία πέτρα χτυπούσε το κεφάλι μου ή άλλαζε κατεύθυνση και χτυπούσε κάποιον άνθρωπο.

Εκείνη τη στιγμή που έφευγα από το γήπεδο, περνούσε από μπροστά μου μία μητέρα με τα δύο παιδιά της. Είμαστε άντρες, φοράμε μία βαριά φανέλα, αλλά αυτή η επιθετικότητα δεν βοηθάει" τόνισε χαρακτηριστικά ο Λέο Ζαμπά.

Διαβάστε ακόμη...