Ο Λεβαντόφσκι το γκολ, ο Σφιντέρσκι τα εύσημα

Από paok24.com: Πρώτο θέμα στον Πολωνικό τύπο αποτελεί όπως είναι λογικό η μάχη της εθνικής ομάδας της χώρας κόντρα στην Ισπανία. Το 1-1 άφησε θετικό πρόσημο και διασκέδασε κάπως τις εντυπώσεις μετά την ήττα από τη Σλοβακία στην πρεμιέρα. Ο Σόουζα ρίσκαρε, ξεκίνησε με δύο επιθετικούς και πίεσε πολύ για να πάρει το αποτέλεσμα.
Πηγή: paok24.com
Ο Λεβαντόφσκι το γκολ, ο Σφιντέρσκι τα εύσημα

Ο Σφιντέρσκι μπορεί να μη σκόραρε έχοντας όμως δοκάρι, αλλά οι συμπατριώτες του αποθέωσαν την εμφάνιση του. Μάλιστα συνεχάρησαν και τους δύο επιθετικούς για τη συνεργασία, που επέδειξαν παρά το γεγονός πως δεν αγωνίζονται σχεδόν ποτέ μαζί. Θετικά σχολιάστηκαν κι οι δηλώσεις του επιθετικού του ΠΑΟΚ μετά το παιχνίδι.

Όπως είπε, «Σίγουρα το επόμενο παιχνίδι θα είναι αρκετά διαφορετικό και θα είναι επίσης δύσκολο. Πρέπει να ανακάμψουμε και να προσαρμοστούμε σε αυτό. Αν παίξουμε όπως και σήμερα, τότε μπορούμε να είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα», με τους συμπατριώτες του να θεωρούν πως αυτό το πνεύμα πρέπει να έχουν όλοι οι παίκτες ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Διαβάστε ακόμη...