Σημάδι παραμονής από Γκαρσία

Από paok24.com: Θέμα χρόνου αναμένεται πως είναι η οριστική έκβαση της υπόθεσης σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Σημάδι παραμονής από Γκαρσία

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγες ημέρες το PAOK24, ο Ουρουγουανός τεχνικός πραγματοποίησε σε καλό κλίμα μια πρώτη διερευνητική επαφή με τους ανθρώπους του Δικεφάλου σχετικά με το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Β' ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Πάμπλο Γκαρσία στις συζητήσεις του με τα μέλη του τιμ, τους έχει περάσει το μήνυμα ότι ανεξάρτητα με την απόφαση που θα πάρει ο ίδιος, εκείνοι θα πρέπει να είναι έτοιμοι διότι θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ.

Το παραπάνω κλίμα, ενισχύει την αίσθηση ότι ο Ουρουγουανός σκέφτεται σοβαρά να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε για να παραμείνει στον Δικέφαλο και να αναλάβει το νέο αυτό πρότζεκτ.

Οριστική εξέλιξη πάντως για το θέμα αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας, μιας και ο Γκαρσία βρισκόταν στην Αθήνα στη συνέχεια της προσπάθειας που κάνει στην ειδική σχολή προπονητών UEFA A+B, στην οποία συμμετέχουν πολλοί παλιοί διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Διαβάστε ακόμη...