«Το αξίζει η πόλη, το αξίζει ο ΠΑΟΚ»

Απο paokrevolution.net: Μια ομιλία γεμάτη συναίσθημα έκανε στο δημοτικό συμβούλιο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας:
Πηγή: paokrevolution.net
«Το αξίζει η πόλη, το αξίζει ο ΠΑΟΚ»

«Είμαι συγκινημένος γιατί φτάνουμε σε ένα τελικό στάδιο μετά από τέσσερις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου για να δώσουμε την έγκρισή μας. Ετσι κλείνει ένας μακρύς κύκλος που συζητήσαμε κάθε είδους θέμα. Είναι ένα πρότζεκτ που πρέπει να γίνει, το αξίζει η πόλη, το αξίζει ο ΠΑΟΚ. Είναι μία ιστορική στιγμή και να πάμε στο επόμενο βήμα, στο σχέδιο και στην κατασκευή του γηπέδου και να είμαι τυχερός σαν τον πατέρα μου να εγκαινιάσω νέο γήπεδο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε λεπτομέρειες για την εισήγηση: «Η εισήγηση 20 σελίδων της κυρίας Δαδανιάδου είναι απόλυτα άρτιο. Ο ΠΑΟΚ κατέχει 31 στρέμματα, το 2018 παραχωρήθηκαν για 99 χρόνια άλλα 29 στρέμματα. Συμπεριλαμβάνονται όροι για νηπιαγωγείο, για παιδικό σταθμό, ακόμη και για άλλο σχολείο, ο Δήμος θα απαιτήσει κάθε δημόσιος χώρος να παραδοθεί με δαπάνες του πρότζεκτ. Υπάρχουν διάφορα πλάνα για να απορροφηθούν κονδύλια και ο κύριος Τζιτζικώστας είναι θετικός. Ακόμη και για το κολυμβητήριο υπάρχει πρόβλεψη να γίνει στέγη. Επίσης, θα υπάρχουν πολλές χρήσεις».

Στάθηκε και στα οφέλη για όλη την περιοχή: «Είδα μία μελέτη που κυκλοφορεί ενός νεαρού επιστήμονα και αναλύει τα οφέλη από ένα νέο γήπεδο και για τους αθλητικούς συλλόγους που δημιουργούν νέα έσοδα πέρα από τα εισιτήρια και για τους ιδιοκτήτες των γύρω ακινήτων. Θα υπάρχει η δυνατότητα για διάφορα event που θα αναβαθμίσουν την εικόνα της πόλης. Το πρότζεκτ πρέπει να έχει βιωσιμότητα και περιμένουμε την εταιρία ειδικού σκοπού που θα συσταθεί με την συμμετοχή του επενδυτή, του Ερασιτέχνη για να δούμε πώς θα κινηθεί».

Διαβάστε ακόμη...