Ο ΠΑΟΚ γίνεται η... μακροβιότερη αγάπη του Ελ Καντουρί

Από sdna.gr : Κλείνοντας μια τετραετία στην Τούμπα, ο Ελ Καντουρί ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ για 2+1 χρόνια και έβαλε πλώρη για να κάνει την παραμονή του στον Δικέφαλο τη μακροβιότερη συνεργασία του με σύλλογο.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ γίνεται η... μακροβιότερη αγάπη του Ελ Καντουρί

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, παραμένοντας κάτοικος Θεσσαλονίκης για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο Μαροκινός άσος ενσωματώθηκε στον Δικέφαλο σε ιδανικό timing, το καλοκαίρι του 2017, έτοιμος να συνεισφέρει αλλά και να απολαύσει δίπλα σε μια ποιοτική φουρνιά παικτών τη συγκομιδή τίτλων που ακολούθησε. Σε μια καριέρα με λίγους σταθμούς, ο αγαπημένος των προπονητών του είναι έτοιμος να κάνει τον ΠΑΟΚ τη μακροβιότερη αγάπη του.

Η Μπρέσια τον απέκτησε από την Ακαδημία της Άντερλεχτ και τον ενέταξε το 2008 στην ομάδα Κ19 της. Ακολούθησε ένας δανεισμός στη Σουνττίρολ, για να κλείσει τελικά μια τετραετία στη Λομβαρδία πριν τη μετακόμιση στη Νάπολι.

Εκεί, ο Ελ Καντουρί θα παρέμενε για τεσσεράμιση χρόνια, αγωνιζόμενος κυρίως ως δανεικός στην Τορίνο. Στο τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου της σεζόν 2016/17, η Έμπολι θα εκταμιεύσει 1,2 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει και θα τον κρατήσει για δυόμιση σεζόν, μέχρι να χτυπήσει την πόρτα του ένας μνηστήρας... εκ Θεσσαλονίκης.

Στον ΠΑΟΚ κλείνει φέτος μια τετραετία, «ισοφαρίζοντας» τη θητεία του στη Μπρέσια. Έχοντας υπογράψει για 2+1 χρόνια με τον Δικέφαλο, όλα δείχνουν, πάντως, ότι η σχέση ΠΑΟΚ - Ομάρ Ελ Καντουρί θα είναι η μακροβιότερη στην καριέρα του Μαροκινού μέσου, δείγμα της διαχρονικής εμπιστοσύνης του συλλόγου στο πρόσωπο του και της ικανοποίησης του παίκτη για όσα απολαμβάνει στην Ελλάδα και στην ομάδα του.

Διαβάστε ακόμη...