Ο δρόμος του ΠΑΟΚ κι οι ημερομηνίες-κλειδί

Απο paok24.com: Οι πρώτοι πιθανοί αντίπαλοι και οι ημερομηνίες της κλήρωσης και των αγώνων
Πηγή: paok24.com
Ο δρόμος του ΠΑΟΚ κι οι ημερομηνίες-κλειδί

Άρης και ΑΕΚ θα μάθουν σήμερα τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, μπαίνοντας σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Ο ΠΑΟΚ από τη μεριά του, θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμα για να μάθει τον δικό του αντίπαλο, καθώς με δεδομένο πλέον ότι θα ξεκινήσει την πορεία του από τον 3ο προκριματικό γύρο, θα ξεκινήσει αργότερα τις υποχρεώσεις του.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι μαζί με άλλες 26 ομάδες στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ τη δεδομένη χρονική στιγμή, μερικές από τις πιθανές αντιπάλους του είναι η Φίτεσε, η Ρούμπιν Καζάν, η Τράμπζονσπορ, η Λουκέρνη και η Κόλος Κοβάλιβκα.

Ωστόσο, οι "ασπρόμαυροι" θα παρακολουθήσουν με μεγάλο ενδιαφέρον τους αγώνες του 2ο προκριματικού, καθώς υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να βρουν μπροστά τους ομάδα που θα προκριθεί από αυτόν τον γύρο, με τους αγώνες να διεξάγονται στις 22 και 29/7.

Η κλήρωση για τον 3ο προκριματικό, στον οποίο θα παίξει ο ΠΑΟΚ, θα πραγματοποιηθεί στις 19/7, δηλαδή πριν από τα παιχνίδια, ενώ οι αγώνες θα γίνουν στις 5 και 12/8.

Διαβάστε ακόμη...