Η κυβέρνηση λέει «ναι» στο άνοιγμα των γηπέδων – Εξετάζονται οι όροι

Από sdna.gr:Μπορεί το ποδόσφαιρο να συνεχίζεται εν μέσω πανδημίας στη χώρα μας τους τελευταίους μήνες, ωστόσο οι συνθήκες, κυρίως λόγω της απουσίας του κόσμου από τα γήπεδα, μόνο κανονικές δεν είναι.
Πηγή: sdna.gr
Η κυβέρνηση λέει «ναι» στο άνοιγμα των γηπέδων – Εξετάζονται οι όροι

Η Super League στο σημερινό της διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να εισηγηθεί στους αρμόδιους φορείς την επιστροφή των οπαδών στις κερκίδες των γηπέδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, από την πλευρά της κυβέρνησης φαίνεται ότι υπάρχει η πρόθεση να γίνει δεκτό το αίτημα της Super League και να ανοίξει έτσι ο δρόμος για να γίνονται παιχνίδια με κόσμο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο, αυτό το «Ναι» από την πλευρά της κυβέρνησης στο αίτημα επιστροφής του κόσμου θα προκύψει μετά από αρκετές συζητήσεις με την πλευρά της Super League και μόνο με συγκεκριμένους όρους που θα μπουν στο τραπέζι από την επιτροπή των επιστημόνων.

Τα δεδομένα στην περίοδο της πανδημίας μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και έτσι η συζήτηση που θα γίνει το επόμενο διάστημα θα έχει και μία σχετική πρόβλεψη, έτσι ώστε η επιστροφή του κόσμου να γίνει μέσα από ένα αυστηρό πρωτόκολλο, ενώ είναι αρκετά πιθανό τα βήματα μίας περαιτέρω (πιθανότατα σε μεγαλύτερο ποσοστό στα γήπεδα) απελευθέρωσης να γίνεται σταδιακά και με επαναξιολόγηση της κατάστασης με την πανδημία.

FantasyEuroTournament: Εγγυημένα χρηματικά έπαθλα 1.150.000€*. *Αφορά το συνολικό ποσό των επάθλων του τουρνουά. Όροι & Προϋποθέσεις.

Μετά από 1,5 χρόνο πανδημίας είναι η πρώτη φορά που από την πλευρά της κυβέρνησης φαίνεται πως υπάρχει τόσο θετική πρόθεση για την επιστροφή του κόσμου, κάτι που ανοίγει τον δρόμο για να ικανοποιηθεί το σημερινό αίτημα της Super League.

Διαβάστε ακόμη...